på Amino

Statistik

Denne profil blev set 48 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

 

Gode Feeds

Lara Marie Jærndal anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Lara Marie Jærndal

Profil

Lara Marie Jærndal 

47 år fra København
40  Indlæg
190  Point

Lara Marie Jærndal finder du også her:

   Min biografi

Jeg interesserer mig meget for regnskab, bogføring og markedsføring. I mit job hos Billy's Billing hjælper jeg andre iværksættere med gode råd og hjælp til regnskabsspørgsmål.

Mit mål med at være på Amino, er at gøre livet nemmere for de mange iværksættere, som ligger inden med spørgsmål inden for regnskab og bogføring. Har du styr på regnskab og bogføring, har du altid et sundt overblik over din økonomi og dermed din virksomhed.

Når jeg blogger eller hjælper andre, er der to ting i det for mig - dels holder jeg af at kunne hjælpe andre og dels er jeg af den overbevisning, at et billigt regnskabsprogram som Billy's Billing er det allerbedste valg for en iværksætter. Vi har strøget alle overflødige bogføringsbegreber og byttet dem ud til hverdagsbegreber, som du som iværksætter og os almindelige mennesker kender til. Regnskabsprogrammet er  hurtigt og nemt at komme i gang med - og du får lynhurtigt et overblik over dine kunder og leverandører. Hvem skal du sende fakturaer til og hvem skal have en rykker - det sidste kan ske automatisk :-)

Det er et bogføringsprogram der er til for at hjælpe iværksættere, freelancere, nyopstartede og mindre virksomheder - formålet er at imødekomme dem, der ikke er talknusere, men som selv ønsker at have fingeren på pulsen i deres egen virksomhed og samtidig spare en mindre formue på bogholder og revisor.

Jeg vil super gerne have indput fra dig derude, der mener at dette kunne være noget for dig – hvad du ønsker og forventer dig af sådan et program.

 

 

   Skæve facts om mig
Lara Marie Jærndal har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Lara Marie Jærndal's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere