på Amino

Koludabyg's Announcements

10 år fra Slagelse
2.589  Indlæg
11.305  Point

Koludabyg finder du også her:
 • 11-10-2011
 • Overgaard tekst leveret til hjemmesiden

  Kunne ikke afslå Overgaards tilbud om en velskrevet tekst til en flad 50,-

  Og emnet blev byggerådgivning til selvbyg - gør det selv.

  En super flot tekst som matcher min skrivestil rigtigt godt, så kan varmt anbefale Overgaard tekst, hvis i skulle står og mangle tekster til jeres side.

 • 24-09-2011
 • Hjemmesiden vokser

  Nu har jeg lige gået 2 uger med dårlig ryg herhjemme, også kan man jo dårligt andet end at tilbringe et par timer foran PCén, og bla. udbygget lidt på hjemmesidens Wiki omkring tagets opbygning, som efterhånden er godt besøgt fra google.

  Fik også endelig taget mig sammen til at skrive lidt omkring renovering af udhæng, samt isolering af tag, det er jo netop en af de punket, mange kunder er i tvivl om, så har nu hjulpet dem lidt på vej.

  I samme forbindelse smed jeg lige en par sider omkring lokalt arbejde, denne gang omkring tømrer arbejde på Reersø, og murer arbejde på Reersø.

  Ellers er det sku ikke det store man når i hverdagene mere, det er tidskrævende at have sådan en lille en i huset, der skal nuses osv.. om aftenen når man kommer hjem fra arbejde, og her i Weekenden vil Stella også gerne have lidt opmærksomhed, så det går lidt mere trægt med hjemmesiden end det plejer, men det er ikke gået helt i stå.

 • 14-09-2011
 • Tømrermester-rk.dk fik en overhaling

  Så fik siden tømrermester-rk.dk også lige en overhaling af Martin fra Mediamarketing

  Er super tilfreds med resultatet så må jeg bare se at få lavet et passende logo til det også.

  Så skal jeg bare have skrevet en masse tekster omkring tømrer og murer arbejde til denne også, så den kan blive lige så interessant for de besøgende som Koludabyg.dk er ...;)

  Se hjemmesiden med det nye design her...

  Tømrermester fra Slagelse

 • 07-09-2011
 • Tagentreprise

  Tømrer og murer firmaet Koluda Byg, tilbyder også at udfører hele tagentrepriser, vi har både murer og tømrer i hus så at sige, og udfører også selv blikkenslager arbejdet.

  Så står du og skal have nyt tag på huset, tilbygget en tagetage, eller foretaget en tagrenovering, så kontakt os gerne for tilbud på hele tagentreprisen, og oplev hvor let det kan gå, når man arbejder med håndværkere der har respekt for hinandens arbejde, og har et godt tæt samarbejde.

 • 03-09-2011
 • Ny 1 sal på huset

  Mange benytter jo muligheden for for at udvide boligarealet helt op til 30% af grundarealet, og her er tilbygning af 1 sal måske værd at overveje.

  Ved at tilføjet en tagetage til huset, får man mange m2 for pengene, og det er faktisk billigere end de fleste tror.

 • 23-08-2011
 • Lokalt arbejde

  Nu man er blevet far igen, søger jeg lidt mere lokalt arbejde, så jeg ikke skal tilbringe 3-4 timer på vejen hver dag.

  Så skal du bruge en murer i Ringsted, tømrer i Skælskør, eller lavet en renovering i Kalundborg.

  Og selvfølgelig meget gerne her i Slagelse, Høng og Gørlev området...;)

 • 13-06-2011
 • Også fik murerarbejde sin del på hjemmesiden.

  Nu har jeg jo haft murerarbejde på hjemmesiden et års tid snart, men aldrig rigtigt fået gjort noget ved undersiderne til murerdelen, fik dog lige skrevet et par sider her i eftermiddags til formålet.

  Udover et par henvendelser omkring facaderenovering har der ikke været de store run på henvendelser omkring murerarbejde alene, men mere henvendelser der har været møntet på både tømrer og murer arbejde i samme ombæring.

  Så må vi se om ikke det skulle give lidt henvendelser på murerarbejde her henover sommeren....:)

 • 05-06-2011
 • Kunder der gør det hele værd

  Har i prøvet at gå hos en kunde hvor man bare ved man er ønsket på pladsen, og kunden super tilfreds med det arbejde man udfører hos dem.

  Vores forrige kunde var en tagrenovering i greve, hvor der til dagligt blev disket op med sodavand, faktisk en hel kasse hvor vi bare kunne tage af, denne blev fyldt op hver dag, flere gange om ugen fik vi kage, endda hjemmebag flere gange.

  Vi går så netop hos enddu sådan en kunde lige pt. det er en tagrenovering i glostrup, og kunderne er 2 yngre damer.

  Fra morgenstunden af bliver der disket op med kaffe, når solen så dukker op kommer de med kold sodavand, og endda IS om eftermiddagen, vi håndværkere skulle jo have det godt, specielt i denne varme hvor vi går i solen hele dagen.

  De hentede endda smørebrød til os i fredags, og om eftermiddagen fik vi igen is og iskold sodavand, det hele kombineret med konstant ros af vores arbejde.

  Det er sku netop det der gør at man har lysten til at drive virksomhed, og udføre det arbejde man gør til dagligt, også selvom det kan være hårdt engang imellem, efter sådan en kunde er man jo klar til at håndtere næsten alt et stykke tid frem, kombineret med det gode tagvejr, så har man jo dårligt lyst til at tage hjem om eftermiddagen.

 • Bygnings wiki hos koluda byg

  Så besluttede jeg at få taget mig sammen til at få startet den bygnings WIKI jeg havde planlagt at få på hjemmesiden også.

  Rigtigt mange af mine kunder ringer efter tilbud, for at få forklaret hvad de forskellige fagudtryk betyder, og hvad disse bygningsdele nu også gør.

  Så det vil de fremover bla. kunne læse mere om på vores hjemmeside, på siden bygnings wiki

  Så er du håndværker og kunne tilføje noget til denne wiki, så tager jeg da gerne imod lidt hjælp, og er du privat som egentligt gerne bare vil have forklaret noget, så hold jer heller ikke tilbage, så lad os få det på WIKIén, jo større den er, jo flere vil få glæde af den.

 • 04-06-2011
 • Gratis alternativ til Mediadirekt osv...

  Nogen falder måske i at MD og andre kan give en god placeringer på et givent område i landet, det kan man sagtens selv klare.

  Har lavet det med Sorø og Slagelse her de sidste 2 dage,


  Tager 2-3 timer pr. by, også er man klar til placeringer på google.

  Slagelse er dog lidt hurtigt lavet med bærbar i haven med Stella, så teksterne skal vist ligt rendes igennem og fin justeres lidt, men du får sikkert en ide om hvordan det kan gøre gratis eller meget billigt med en tekst forfatter der levere de x antal ydelser + regioner / byer man vil rankere i, også er det mere relevant tekst end de crap MD skriver til deres skygge / suppleringssider

  Tømrer i sorø

  Tømrer i Slagelse

  Hvad siger i til det, det da nemt, også virker det lige så godt som det MD osv.. tager over tusind kroner for om MÅNEDEN, det er altså væsentligt mere end de koster at få en tekst forfatter til at lave teksterne, samt 1 år hosting med en WP installeret.

 • 29-05-2011
 • Pris på nyt tag

  Mange mener at man bare lige slynger en pris ud på nyt tag, det er dog langt fra tilfældet, mange ting spiller ind når man skal finde den rette pris på nyt tag.

  Det kan sagtens tage flere timer at lave et tilbud hvis det skal være den rettet pris, og ikke bare et skud i tågen, lavet på et 2 minutter online tilbud på nettet.

 • 21-05-2011
 • Tegl og tagsten udstillingen i Slagelse

  Planerne om at få lavet den tegl og tagsten udstilling i Slagelse, har desværre ladet vente på sig i flere år efterhånden, først pga. travlhed i tømrer firmaet, også senere pga. økonomiske årsager, da vi rendte i en masse dårlige betalere inden for de samme år, desværre både private og firmaer der gik konkurs / tvangsopløst.

  Men har haft rigtige mange henvendelser, der syntes det var en super god ide, og faktisk ellers gerne ville have benyttet sig af muligheden, og har manglet dette som hjælp af vores egne kunder til at træffe hvilken tagsten du ville have osv.., så har besluttet at nu skal det altså bliver til noget i år, også selvom vi så måske må starte op med noget mindre udvalg, en ellers planlagt til at begynde med.

 • 15-05-2011
 • Anbefalering af tagmaterialer

  Også fik jeg lige lavet en side om hvad vi anbefaler af materialer til taget.

  Det er jo en af de punkter jeg også tit bliver spurgt om, så er hermed udgivet på min hjemmeside også.

 • 13-05-2011
 • Tagdækker

  Også fik jeg lige taget den sidste dag af Isola tagtekk proff kurset.

  Så med et par fif af en erfaren tagdækker, føler man sig endnu bedre rustet til tagdækning med tagpap.

  Så skal jeg vist bare have lavet lidt optimering af hjemmesiden, så vi også får et par relevante opgaver i fremtiden...:)

 • 12-05-2011
 • Rendejern

  Også hvis man lige sidder og keder sig lidt, så laver man da også lige en side om Rendejern, så folk kan kende forskel på konsoljern og rendejern

1 2 Næste > | RSS
Besøg vores samarbejdspartnere :