på Amino

Statistik

Denne profil blev set 15 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Kim Hansen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Kim Hansen anbefaler disse feeds
 
Profil

Kim Hansen 

50 år fra Odense
859  Indlæg
3.473  Point

Kim Hansen finder du også her:

   Min biografi

Jeg ejer og driver 2 webshops. Samt 1 wordpress side. Den ene shop er www.ithansen.dk hvorfra der sælges billige computere, hardware og software. Samt der tilbydes udkørende computerhjælp, med god service i højsædet.

Jeg har også webshoppen www.hopogleg.dk hvorfra der sælges et kæmpe stort udvalg af juniorsenge med rigtig mange flotte motiver samt sjove skikkelser. Og der sælges også alt muligt andet godt til børneværelset og de kære børn.

Den sidste nye side jeg har lavet er https://rens-computer.dk Hvor hovedformålet er, at jeg tilbyder folk at rense deres computere. Og til en pris hvor de fleste kan være med, 600kr. Og jeg ordner det hele over fjernsupport, så det er nemt og enkelt for kunden. Da de skal bruge 5-10 minutter lige på at blive guidet til at starte en lille fil op fra min hjemmeside, så jeg kan få kontakt til deres computer. Og de kan se med i hele forløbet hvis de ønsker dette. Det tager ca. 3-7 timer. Og slukker selv når jeg er færdig :)

Ved siden af min udkørende computer reparations service, og min online butikker. Der arbejder jeg 30 timer på et støttecenter, hvor jeg bruger min uddannelse som pædagog. Som jeg blev uddannet til for 13 år siden.

Sidst men ikke mindst, passer jeg mit Hus i Odense, og min dejlige familie på 3. Min elskede kone, og mine 2 dejlige drenge på snart 4 og 6år.

Ja det var lidt om mig. Men kom forbi min online butikker og skyd lidt penge af....Big Smile

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Kim Hansen's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere