på Amino

Statistik

Denne profil blev set 5 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Kim følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Kim anbefaler disse feeds
 
Profil

Kim 

38 år fra Udlandet
35  Indlæg
173  Point   Min biografi

Har arbejdet i Søværnet i snart 10 år, hvor jeg arbejder med kommunikation. Ved ved siden af dyrker jeg en masse idræt som løb, fodbold, crossfit, vægttræning, hardball osv. 

Jeg har aldrig været bange for at tænke stort og jeg har en filosofi om at det indeværende år skal være bedre end det forrige. Så derfor skal jeg altid opfylde x antal drømme i det nye år og finde på nye til det næste. Det kan være dykkercertifikat, spring i faldskærm, tage et kursus, købe en bestemt ting som vil gøre mig glad eller lignende. Denne måde at leve på har jeg praktiseret de sidste 6 år og i min naive tro vil jeg mene at jeg så ikke kommer til at opleve en midtvejskrise :) Derudover kører jeg også altid med en 5-10 års plan, som jeg bruger som en rød tråd for mit liv, det er fint nok der er afvigelser, men jeg prøver at holde mig i den retning som jeg har udstukket.

Min ambition indenfor iværksætteri har altid været at have mit ejet (eller delt med en partner) og få det til at vokse. Alt den strategiske og organisatoriske planlægning ligger lige til mig. Jeg er meget analytisk tænkende og mener man skal have diskuteret tingene igennem på en sober måde før man tager en beslutning, dog er jeg i kraft af mit arbejde heller ikke bleg for at tage en hurtig beslutning i pressede situationer. Derudover ser jeg mig som at være en ledertype som kan lede og fordele arbejdet.

Jeg har desværre ikke nogle erfaringer indenfor iværksætteri som jeg kan prale med, udover at have været på sidelinjen i flere år, samt en stor iver og lyst efter at komme igang. 

Der skal ikke være nogle tvivl om at jeg leder efter en teknisk type som kan bakke mig op i en virksomhed, og forhåbentligt kan jeg realisere sådan en types ideer ud i virkeligheden.

Mvh Kim

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Kim's Gæstebog