på Amino

Statistik

Denne profil blev set 14 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Jørgen Arvid Jacobsen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Jørgen Arvid Jacobsen anbefaler disse feeds
 

Jørgen Arvid Jacobsen 

62 år fra Viby J
249  Indlæg
1.008  Point

Jørgen Arvid Jacobsen finder du også her:

   Min biografi

Jeg har et enkeltmandsfirma 7d der har leveret Internetløsninger såsom hjemmesider og grafik siden 1997. Desuden har jeg designet Syvstjernen i 1985, et helsebringende/transformerende objekt, der var en del kendt via medier i 90'erne. Derudover har jeg behandlerklinik, behandler bl.a. med Syvstjernen og har gennem årene taget kurser i alternativ behandling, kinesiologi, Det skal også lige nævnes at jeg oprindelig er uddannet elektronikmekaniker og laborant. Jeg har et par sanguddannelser, synger i den lokale kirke. Siden oktober 2011 har jeg udviklet DinAuraStatus analyse, se DinAuraStatus.dk.

Sidst og ikke mindst er shop.7d.dk under stadig udvidelse. Her er omkring 70 helseprodukter. Priser er sat så lavt at alle kan være med. vitale helseartikler og gadgets for folket.

   Nyheder
   Gæstebog
beelove21 skrev: hi
10-04-2014 01:47

(beatrice.adams215@hotmail.com) my name is Beatrice i came across your profile today i will like to have a close acquaintance with you . i will like you to contact me directly through my email at (beatrice.adams215@hotmail.com) when i hear from you i will send you my pictures and tell you more about myself. i wait for your reply by email. bye for now. Beatrice (beatrice.adams215@hotmail.com) mit navn er Beatrice jeg kom på tværs af din profil i dag vil jeg gerne have et tæt bekendtskab med dig. Jeg vil gerne have dig til at kontakte mig direkte via min e-mail på (beatrice.adams215@hotmail.com), når jeg hører fra dig, vil jeg sende dig mine billeder og fortælle dig mere om mig selv. Jeg venter på dit svar via e-mail. Farvel for nu. Beatrice

   Mine aktiviteter
Se mere
Besøg vores samarbejdspartnere :