på Amino

Statistik

Denne profil blev set 14 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Thor Jendresen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Thor Jendresen anbefaler disse feeds
 
Profil

Thor Jendresen 

49 år fra
18  Indlæg
80  Point   Min biografi

Jeg er helt bestemt iværksætter af sind og elsker at få ting til at ske.

Her er forsøgt kort at beskrive resultatet af de stillinger, uddannelser og den erfaring, som tegner mit CV. 

Jeg er som person imødekommende, positiv og besidder en stor grad af empati.

Jeg går ind til nye opgaver med en vinderindstilling og gejst, som efter sigende i sig selv, virker motiverende på mine medarbejdere/kollegaer.

Jeg er energisk og nytænkende, men er samtidig struktureret og har altid en ide til hvordan en given opgave løses.

Jeg arbejdede den første årrække af min karriere indenfor detailleddet.

Efter at være uddannet i Kvickly, har jeg varetaget div. ledende stillinger, bl.a. som souschef, butikschef, personalechef samt distriktschef i en stor discountkæde.

Herefter skiftede jeg til en noget anden branche, jeg blev franchisetager og drev i knap 5 år med skiftende succes, først 1, så 2 og til sidst igen 1 afdeling af restaurant take-away konceptet Chicago Roasthouse. Min interesse for madlavning, skulle her kombineres med mine erfaringer med butiksdrift, personaleledelse, logistik, disponering, markedsføring og alt andet som overhovedet er tænkeligt af opgaver ved at drive forretning.

Det var 5 helt utroligt lærerige år, hvor jeg har oplevet mange sejre og mange nederlag, som jeg efterfølgende kalder erfaringer. Jeg lærte meget om at drive butik i modgang, jeg har taget mange erfaringer med i rygsækken, fra min tid i restauranterne og står i dag meget stærkere både fagligt og menneskeligt. Jeg slap ud af konceptet uden at tabe penge og har i dag en bred viden om branchen.

Herefter tog jeg endnu en chance og startede som provisionslønnet salgskonsulent hos et firma som solgte markedsføring via brætspillene Borgmesterspillet og senere Sportsfight, samt via By-kalenderen

Jeg startede som ene sælger ud over indehaverne og efter 2 år, havde jeg som freelance salgschef, opbygget en salgsstyrke på 32 salgskonsulenter i samme firma.

Jeg fungerede bl.a. som coach/sparringspartner for de kørende konsulenter og min fornemmeste opgave var, at coache i kundepleje og vigtigheden i at udvise de rigtige værdier, som at være troværdig, være ærlig og udvise respekt for kunden. 

Den vigtigste færdighed man skal beherske som sælger, er dén at kunne lukke et salg på stedet, men uden at presse for hårdt på, man vil ikke efterlade en kunde med følelsen af at være blevet lokket ind i en handel.

Man skal altid kunne stå inde for sine ord og for det produkt kunden tilbydes, det er vigtigt at kunne komme på besøg en anden gang, måske med et hélt andet produkt.

Jeg har opnået rigtigt gode resultater indenfor salg & marketing. Jeg vil fremhæve min erfaring og styrke med følgende punkter:                     

*Branding.

*Opbygning af organitation og salgsstyrke.

*Konceptudvikling.

*Salgstræning.

*Personaleledelse.

*Rekruttering.

*Salg.

Jeg har siddet nogle år i bestyrelsen for FC Midtjyllands fanklub og lavet frivilligt arbejde for DFF (Danske Fodbold Fanklubber), bl.a. via et samarbejde med DBU.

Jeg har taget grunduddannelsen til Hypnoterapeut, jeg har aldrig drevet praksis, men jeg er meget facineret af det menneskelige sind.

   Skæve facts om mig
Thor Jendresen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Thor Jendresen's Gæstebog