på Amino

Billig webshop/hjemmeside til fundraising søges!

Tilmeld dig denne Gruppe

For at deltage i denne Gruppe, skal du ansøge om medlemsskab ved at klikke på knappen herunder.

Amino Grupper - Iværksættere Netværker her

Billig webshop/hjemmeside til fundraising søges!

Hej Aminoer

Jeg har besluttet at jeg vil starte en fundraising organisation og til det har jeg brug for en billig webshop/hjemmeside. Jeg vil starte med at understrege at jeg nok er hvad man kalder en "IT-analfabet", så besvarelser på denne tråd må gerne være på dansk og ikke på IT-sprog ;)

1. Jeg har læst i nogle forskellige tråde her på Amino, og kan se at en "open source" webshop bliver anbefalet, således at man frit kan skifte hvis man ikke er tilfreds med sin udbyder. Kan nogen bekræfte dette?

2. Derudover har jeg indtil videre erfaret at den billigste webshop er magento, da den er gratis, men er det en køreklar webshop, hvor der blot mangler at blive sat noget tekst, billeder og et betalingsmodul ind?

3. Er der nogen der vil tilbyde deres arbejdskraft i forbindelse med klargøring af en sådan webshop/hjemmeside- mod en mindre betaling? Eller har jeg overvejet om betaling evt. kunne ske via et mindre link/banner på sitet, hvoraf det fremgår at du/i har lavet hjemmesiden, altså reklame som betaling.

4. Jeg regner med at skulle benytte mig af paypal som betalingsmodul, da det er gratis at benytte sig af, og så har jeg vel heller ikke brug for pbs eller hvad?? Her bør jeg måske tilføje at jeg gerne vil have bidragsydere til at bidrage med et månedligt beløb, og gerne helt automatisk, kan man det med paypal, eller kan man ikke slippe udenom pbs?

Jeg håber på at i kan hjælpe mig på vej, og eventuelt i mål :)

Jesper

Seneste Gruppe-aktivitet