på Amino

Statistik

Denne profil blev set 18 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Peter Hartmann følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Peter Hartmann anbefaler disse feeds
 
Profil

Peter Hartmann  Amino Plus

Herlev
2  Indlæg
7  Point

Peter Hartmann finder du også her:

   Min biografi

Jeg hedder Peter Hartmann, og er ejer og projektleder i firmawebdesign.dk

Hos Firmawebdesign.dk leverer vi professionelle hjemmeside løsninger, til både små og mellemstore virksomheder. Vi er eksperter i at hjælpe firmaer med en ny hjemmeside som vi opsætter i et professionelt web design. Alle vores web design er mobilvenlige, og tilpasser sig automatisk skærmstørrelsen på Smartphones, Tablets og computere. Vi tilbyder hjemmesider til alle typer virksomheder, lige fra Frisører, Catering, Vikarbureauer, Ejendomsselskaber, Hoteller, håndværkere og mange flere. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, og en kop kaffe hvis du kommer forbi. Vores priser på en ny hjemmeside kan du se på vores hjemmeside på firmawebdesign.dk

Hvis du går og overvejer at anskaffe dig en ny hjemmeside, kan jeg anbefale dig at læse mit nye blog indlæg 7 tips og overvejelser til en ny hjemmeside. Her gennemgår jeg syv vigtige punkter, som man typisk tænker over når man skal anskaffe sig en hjemmeside.

Som du sikkert har hørt, så er det efterhånden et must at have video indhold med instruktioner, vejledninger eller produkt informationer på sin hjemmeside. Derfor har jeg lavet Den Ultimative Guide til Video Marketing, som guider dig igennem hele processen fra a-z. Du lærer bl.a. at Optage Videoer, Optimere Video til YouTube, Video SEO, Redigering, Belysning, Køb af Udstyr og meget meget mere.

Som noget nyt vil jeg begynde at vise nogle af mine hjemmeside referencer her på siden. Den første jeg vil vise er Tandlægerne i Frederiksværks nye hjemmeside. Tandlægerne i Frederiksværk har for nyligt overtaget Smilklinikken på Strandgade i Frederiksværk. I den forbindelse manglede de en ny hjemmeside samt Facebook og Google annoncering. Det hele gik op i en højere helhed og de har allerede fået fyldt kalenderen ud flere uger frem i tiden.  

Hvis du har nogle spørgsmål, eller andet på hjerte, er du velkommen til at kontakte mig på info@firmawebdesign.dk

   Skæve facts om mig
Peter Hartmann har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Peter Hartmann's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Besøg vores samarbejdspartnere :