på Amino

Statistik

Denne profil blev set 9 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Dansk Rengøring følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Dansk Rengøring anbefaler disse feeds
 
Profil

Dansk Rengøring 

Hellerup
48  Indlæg
103  Point

Dansk Rengøring finder du også her:

   Min biografi

Om Dansk Rengøring

Dansk Rengøring ønsker at fremstå som en seriøs samarbejdspartner, inden for rengøring hen­vendt til både erhverv samt private.Der fokuseres på at opbygge en organisation der udviser ansvarlighed overfor medarbejdere og miljø.

Dansk Rengøring ønsker at levere kvalitetsservice og at opbygge en effektiv administration, hvor forretningsprocesserne er optimeret.

Dansk rengøring henvender sig primært til den kræsne, miljø- og kvalitetsbevidste kunde, der ved at kvalitetsrengøring kræver erfaring og derfor ikke kan udføres af hvem som helst.

Vi stiller store krav til vore medarbejdere, og ser rengøring som et håndværk som nogle har evner for. Vi er bevidst om at give medarbejderne de bedste forudsætninger for at kunne leve op til de høje forventninger, det kan eksempel­vis være gennem kurser internt og eller via e-learning.

Dialogen med kunden er en af de væsentligste faktorer i et rengøringssamarbejde, det betyder at vi gennem høj prioriteret dialog yder den bedste service samt fleksibilitet i rengøringssamarbejdet.

   Skæve facts om mig
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Dansk Rengøring's Gæstebog