på Amino

Statistik

Denne profil blev set 21 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Christian Toft følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Christian Toft anbefaler disse feeds
 
Profil

Christian Toft 

28 år fra Aarhus
43  Indlæg
158  Point

Christian Toft finder du også her:

   Min biografi

 

Er interesseret i salg, kunderelationer, produktudviklling og marketing. Jeg er medejer af virksomheden Baser som har gentænkt parasolfoden.

Vores kunder er de største byggemarkeder i Danmark, Holland og Tyskland - så hvis du har spørgsmål til hvordan vi har fået solgt vores parasolfod ind til dem så skriv endelig.

Fokus i min uddannelse og i mit erhvervsliv er på salg, strategi online markedsføring og SEO. I øjeblikket arbejder jeg med at opbygge og forbedre vores google placering ved at lave SEO på ord som: Parasolfodparasolfod hvilken vægt, hvilken parasolfodsandsækkesandpose til hængeparasol og meget mere. 

 

Herudover er jeg ansvarlig for vores blog hvor vi beskriver og giver gode tips til hilken parasolfod du skal vælge, hvor tung din parasolfod skal væreSandsække, , hvordan du skaber stemningen på terrassen om sommeren, de nyeste sommer ternds og meget mere. 

 

Min største udfordring lige nu er, at jeg også skal have skabt SEO på vores tyske side www.mybaser.com samt opbygge søgeord så som Baser, SonnenschirmständerSonnenschrimständer & balkonschirmständer

 

Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål om SEO, Salg Online markedsføring. 

I kan læse om vores iværksætter eventyr her http://youngtrepreneur.dk/interview-plinthit/ hvor fonden for entreprenørskab har skrevet om os.

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Christian Toft's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere