på Amino

Statistik

Denne profil blev set 1 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Bent følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Bent anbefaler disse feeds
 
Profil

Bent 

41 år fra Herning
1  Indlæg
3  Point

Bent finder du også her:

   Min biografi

Jeg har i de seneste år haft en ledende stilling inden for HR hvor jeg især har mødt udfordringer i processerne omhandlende ansættelse og afskedigelse. Under seneste runde med afskedigelser, fik jeg dog prøvet nye metoder af, og det virker til at det kan gøre utroligt meget at arbejde med outplacement af ledere og medarbejdere. Det er tydeligt, at den forsat gode kommunikation mellem tidligere og nuværende ledere, er kommet til gavn både hvad angår tilfredshed med forløbet og hvad angår produktivitet.

I outplacementforløbet hjalp vi de daværende ledere til nyt job og sikrede medarbejdere relevante kurser, som gav dem de helt rigtige kompetencer i forhold til hver enkelt medarbejders fremtidsdrømme. Vi sikrede simpelthen at stort set alle afskedigede, er kommet godt videre og derfor stadig har et godt indtryk virksomheden, som de gladeligt fortælle videre. Altså er vi sluppet for rigtig meget af den negative omtale, der ellers opstår når man som virksomhed er nødt til at sige farvel til ansatte.

Mit korte råd herfra er at hvis du har en virksomhed og skal igennem afskedigelser, så få fat i et godt rekrutteringsbureau, som har styr på outplacement.    

   Skæve facts om mig
Bent har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Bent's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Besøg vores samarbejdspartnere :