på Amino

Statistik

Denne profil blev set 11 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

 

Mine Grupper

Benjamin Feindt er ikke medlem af en Gruppe.

Gode Feeds

Benjamin Feindt anbefaler disse feeds
 

Benjamin Feindt 

Flensburg
19  Indlæg
89  Point

Benjamin Feindt finder du også her:

   Min biografi

Inden jeg i 2010 blev partner i DanRevision studerede jeg driftsøkonomi i Giessen og afsluttede studiet som Diplom-Kaufmann. Jeg blev beskikket som Steuerberater i 2010. Jeg er forfatter af en fagbog om businessplaner, som 2013 var i de Top 100 bestseller hos Amazon. Mine kompetenceområder er investering i fast ejendom, virksomhedsetablering og den skattemæssige rådgivning af læger.

tyskrevision har mangeårig erfaring indenfor grænseoverskridende rådgivning. Dette er en stor fordel, når sagerne bliver lidt mere indviklede. Når der skal findes en løsning på din etablering i Tyskland. Når den dansk-tyske dobbeltbeskatningsoverenskomst ikke har et præcist svar på dit spørgsmål, eller når det bliver nødvendigt at kommunikere med de danske eller tyske myndigheder. Når Tyskland eller Danmark har regler og love, som ikke stemmer fuldstændig overens, herunder med de europæiske. Og selvfølgelig er det en stor fordel, at du kan snakke skat, revision og regnskab på dansk med os.

Medarbejderne i tyskrevision er specialiserede i den grænseoverskridende skatterådgivning. Vi taler dansk, kender strukturerne på tværs af grænsen og har de rigtige løsninger parat. Vores specialviden og erfaring deler vi gerne med vores store og små kunder fra alle brancher, og meget gerne deler vi den med dig.

Du er velkommen til at kontakte tyskrevision for yderligere information.

   Skæve facts om mig
Benjamin Feindt har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
 • 03-04-2014
 • Moms - skattefordele ved salg af varer fra Tyskland

  Set med danske øjne er Tyskland et land med en lav skatteprocent. Dette gælder specielt for moms. Den danske momssats ligger på 25 %, den tyske derimod kun på 19 % henholdsvis 7 %. Denne differance kan erhvervsdrivende til fordel udnytte.

  De fleste kender de momsmæssige fordele ved den såkaldte grænsehandel. Her sparer danske privatpersoner penge i sær ved køb af fødevarer. Selv om varerne bliver bragt til Danmark umiddelbart efter køb, betaler man kun den tyske momsafgift på 19 % hhv. 7%. Grænsehandlen har specialiseret sig i at udnytte netop denne fordel – og sælger danske produkter med den lavere tyske moms.

  ”Mindre kendt er, at man også som erhvervsdrivende eller virksomhed målrettet kan drage fordel heraf”, siger Steuerberater Christian Kuth, revisionskontoret tyskrevision i Flensborg, ”afgørende er salget af varerne fra Tyskland”.

  Ved et direkte salg til private kunder kan produkterne tilbydes og sælges med tysk moms. Dette gælder uden indskrænkelse, hvis kunden henter varen i Tyskland. For sælgeren betyder det mindre moms og dermed mulighed for at sænke prisen og for at øge omsætningen.

  Hvis varen bliver leveret fra Tyskland til danske privatkunder f.eks. gennem sælgeren eller en spedition, gælder momsfordelen op til et samlet volumen på 280.000 DKK per år (ca. 37.500 EUR). Så snart denne leveringsgrænse overskrides, skal den tyske forhandler betale moms i Danmark af denne og de kommende leveringer til danske kunder. Leveringsgrænsen griber dog ikke, hvis den private danske køber henter varerne selv, eller bestiller leveringen hos en tredjemand – dette betegnes som ”erweiterter Abholfall” (udvidet afhentning).

  Der kan også være fordele ved grænseoverskridende handel med andre erhvervsdrivende og virksomheder. Hvis varen sælges fra Tyskland til en dansk forretningsdrivende er leveringen en såkaldt momsfri EU-levering

  Derved opnår den danske køber en likviditetsfordel, da han kun skal overføre nettoprisen til den tyske sælger. Ved et køb i Danmark skal køber derimod betale moms og kan senere få den refunderet af SKAT. Især ved et stort handelsvolumen kan dette føre til en stor rentebesparelse. Ved EU-leveringer skal man være opmærksom på de lovformelige regler om dokumentation (Gelangensbestätigung). Dog er den optimale dokumentation afhængig af omstændighederne og kan ikke ”skæres over en kam”. Tyskland har fra den 01.10.2013 indført nye regler som gælder og de er relevante for virksomheder, som leverer varer fra Tyskland til andre EU-lande.

  Facit: Med henblik på moms kan det muligvis betale sig at sælge varerne fra Tyskland – selv for en dansk erhvervsdrivende, som kun har danske kunder. Specielt hvis man også anslår færre omkostninger til leje og lagerplads end i Danmark. Og bortset fra det, åbnes muligheden for også at få en fod ind på det tyske marked helt af sig selv.

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Benjamin Feindt's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere