på Amino

Statistik

Denne profil blev set 36 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Anders Fogh følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Anders Fogh  Amino Plus Amino Ekspert

Horsens
66  Indlæg
248  Point

Anders Fogh finder du også her:

   Min biografi

Velkommen hos Danmarks Iværksætterminister og ejer af Startup Central ApS

Startup Central er en virksomhed, der ønsker at højne iværksætteriet i Danmark!

Vi tilbyder en værktøjskasse til iværksættere og nyopstartet virksomheder, som kan være en hjælpende hånd til at starte egen virksomhed, eller få styr på sin virksomhed.

Det som Startup Central tilbyder iværksættere er følgende:

Forretningsplan template, som giver dig mulighed for at lave en forretningsplan, online på vores hjemmeside. Når din forretningsplan er færdig og er knivskarp, vil der være mulighed for at tilsende den til en i vores investeringsnetværk, som måske vil investere i din idé eller virksomhed.

Et regnskabsprogram, så du kan holde styr på dine debet- og kreditposteringer. Herudover kan der udsendes faktura digital og registrere betalingen. Fuldt rykkersystem mm.

Et lønsystem, som er nemt og enkelt, der hjælper iværksætterne med at spare tid på, udbetaling af løn, indberetning af skat samt afregning af pension. Derudover kan det API opkobles til regnskabsprogrammet.

Juridiske skabeloner, står man som iværksætter, har man ikke råd til en masse juridisk papirarbejde. Her tilbyder Startup Central juridiske skabeloner, som kan være en samarbejdsaftale, lejekontrakt, ejeraftale og meget mere. Alt dette kan sendes digitalt, opbevares og underskrives digitalt.

Derudover tilbyder vi erhvervscoaches. Det vi erfarer hos de iværksættere vi allerede hjælper i dag, er at de sætter pris på den sparring de får fra vores coaches, da de hjælper iværksætterne med at tænke i andre baner, og ser nye muligheder i deres egen idé.

Der kommer hele tiden nye værktøjer til kassen, så følg med på Facebook, så er du altid opdateret.

Så står du, og har brug for hjælp til din virksomheds idé eller bare en idé, så kontakt os på info@startupcentral.dk så vi kan hjælp dig og din idé, med at få den bedst mulige start, ved hjælp af vores værktøjskasse.
 

   Skæve facts om mig
   Nyheder
 • 11-11-2020
 • Online netværk vejen frem i 2021!

  Netværk skaber relationer som efterfølgende kan blive tilsalg, men i 2020 har netværk været svære og svære at blive en del af, og selvom det med garanti ikke uddør i 2021 så bliver det nok ikke som før. 

  Førhen var de fysiske netværk stedet at være men tiderne har skiftet og jeg tror ikke de vil uddø, men jeg ved du skal lærer nye mennesker, ejerledere og iværksættere at kende. Du kan ikke deltage i flere fysiske netværk på samme tid men du kan være tilstede til flere online netværk uden at flytte dig fra sofaen.  

   
  Social selling er blevet et ekstra værktøj til den klassiske kold kanvas som stadig har sin berettigelse. I fællesksab vil disse skabe et stærkere brand om din person og brand. Den eneste måde du kan finde dine potentielle B2B kunder er ved at være aktiv i netværk, og netværk er den drivende kraft i mange virksomheder. 

  Tag investering og gør mere i online netværk, mens det stadig er nyt og frisk for at etablere dig, din virksomhed før de andre i din branche tager samme beslutning. 

  Startup Lounge (Facebook gruppe for iværksættere og selvstændige) kunne være en af disse netværk, her kan du kun være med hvis du har tilknytning til Startup Central som medlem.  

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Anders Fogh's Gæstebog
   Mine aktiviteter