Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Ole Thiemer

Profilbillede
Ole Thiemer
Aminomedlem siden: 10-11-2010
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 1 stemmer på historier
Antal kommentarer: 11 Har afgivet 13 stemmer på kommentarer
Ole Thiemer har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede Ole Thiemer

Selvfølgelig er det ikke ok, at snyde og bedrage. DOG ville det måske også være på sin plads at nævne at skat er en jungle at bevæge sig i som selvstændig, og når man ringer til dem bliver man videre stillet 5-8 gange og får sjældent et kvalificeret svar. 

Hvis man reviderede hele skattelovgivningen og kogte reglerne ned til ca. 10% af hvad de er i dag, kunne man med færre medarbejdere kontrollerer alle virksomheder for svindel, og virksomhederne derimod vil kunne forholde sig til xx regler og love som er til at finde rundt i. Derved ingen undskyldning fra virksomheden og/eller skat. 

Skrevet den 03-03-2012 12:16
2       0      
 
Profilbillede Ole Thiemer

@Neeej-da jeg var heller ikke studerende, bare fattigrøv:=))))

Skrevet den 10-01-2012 17:21
 
Profilbillede Ole Thiemer

Hun må tage et job, 40 timers studie...... jo tak vi er sikkert mange herinde der arbejder 60-80 timer om ugen, skulle sådanne et ungt menneske så ikke kunne tage et studiejob ved siden af???

Ja jeg var også engang fatting, så startede jeg også et firma, jeg er stadig ikke rig, men jeg er fandme lykkelig:=))))

Skrevet den 09-01-2012 21:04
 
Profilbillede Ole Thiemer

Jeg kan ikke se hvordan vi skaber vækst ved at sænke skatten hos de lavest lønnede? Det der får hjulene til at dreje rundt i Danmark (og hele EU for den sags skyld) er de små og mellemstore virksomheder ergo er vi nødt til at sørge for bedre betingelser for disse virksomheder. 

Bedre financierings muligheder, mindre administration, større flexibilitet ved eventuelle konkurser (selv om vi er ret gode på det område, kan det forbedres). 

Der er masser af fokus på virksomhederne, men det kniber med at regeringen støtter op om det og hvis ikke de gør det så kvæler de stille og roligt dem som skaffer den velfærd som vi vel alle gerne vil bevare. 

Jo lad os sænke skatterne, men for virksomhederne og for arbejde, jo mere arbejde jo større velfærd. 

Skrevet den 02-12-2011 13:04
1       0      
 
Profilbillede Ole Thiemer

Der er rigtigt meget i debatten i disse dage, i forhold til hvorfor afgifter er gode kontra dårlige. Fakta er at (og derfor i denne tråd) at vi hellere må gøre som LA påpeger, sænke skatten på arbejde og for virksomeder, slanke den offentlige sektor og skabe nogle flere arbejdspladser. 

Desværre er det ikke i dag som for nogle år siden, hvor man kunne sige "Der er altid arbejde til dem som vil arbejde", men det håndteres ikke ved at sætte skatter og afgifter op og give mere til dem som har mindst. Det håndteres ved at støtte de som skaber arbejdspladser, nemlig erhvervslivet. Hvilket det desværre ikke ser ud til den nuværende regering er villige til. Så jeg er bange for at vi om nogle år står i en situation som Syd Europa, og skal have støtte for at kunne eksistere. 

Jeg KRÆVER at Danmark kommer på sporet igen og vi bliver et af verdens rigeste lande så vi har råd til en god velfærd. Det gøres IGEN ved at Mette Frederiksen prøver at se sagen fra mere end 1 side (nemlig den side der siger "Riget fattes penge". 

Skrevet den 02-12-2011 11:37
2       0      
 
8
Fuck Holger!
Hvad sker der lige for Danmark for tiden. Vi er i krig, Dansk økonomi er gået helt i stå og nu lægger vi ekst... thorborg.tv
Indsendt d. 30. marts 2011 15:46 i Administration & Penge
 
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere