Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Flemming

Profilbillede
Flemming
Aminomedlem siden: 30-07-2007
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 0 stemmer på historier
Antal kommentarer: 27 Har afgivet 33 stemmer på kommentarer
Flemming har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede Flemming

Du har ret, Martin T.

Læser man på dit link, så fremgår det at betaling sker samme dag. Det nye bliver så om et år, at hastigheden øges endnu mere og det dermed kommer ned på sekunder.

Tak for info :)

Skrevet den 06-11-2013 16:22
1       0      
 
Profilbillede Flemming

Helt enig.

Banksektoren har jo også vedtaget at det fra om et år kun skal tage sekunder at overføre, men hvorfor fanden de venter et helt år med at indføre det, forstår man jo ikke.

Alle sukker efter dette, undtagen banksektoren, der jo beregner sig renter, mens pengene er i ingenmandsland. Dette gør begge banker og med 2 dages valør. Derfor gider de jo ikke rigtig ordne det til forbrugernes og virksomhedernes glæde.

Tænk også over hvor mange løgnehistorier vi fremover kan slippe for: "Jamen, jeg overførte jo igår, så du har dem lige straks" og i den dur. Fra næste år kan man overføre på sekunder og ingen løgne er brugbare :)

Skrevet den 06-11-2013 16:09
2       0      
 
Profilbillede Flemming

ah, Kasper,

Nu var det ikke mig selv, jeg tænkte på. Der er altid nogen, der først indberetter et par dage før eller på selve dagen.

Skrevet den 16-10-2013 15:18
2       0      
 
Profilbillede Flemming

Tænk at Staten kan binde en hel nation op på en løsning, der ikke kan anvendes i 2 døgn?

Vi er tvunget til at bruge denne løsning og hvis det pludselig viser sig, at der fra den 9 nov til 11 nov ikke kan anvendes Nemid, så sidder der en kvart million virksomheder, som ikke kan indberette moms etc til tiden.

Kommer Skat os alle til undsætning? Jeg tvivler. Jeg vil tro at skylden blot vil lægges over på dem, der ikke har indberettet i god tid med en løftet pegefinger om, at man skulle have udvist rettidig omhu og have indberettet tidligere.

Vi er slaver af dette system, så SKAL det også bare fungere og der burde være et nødsystem/nødprocedure i alle tilfælde.

Skrevet den 16-10-2013 14:21
1       1      
 
Profilbillede Flemming

Hej igen,

Jeg har nu modtaget min sovepose og liggeunderlag med en lille uges forsinkelse. Men da jeg ikke skal bruge disse før weekenden og jeg aldrig er blevet lovet en super hurtig levering, så har jeg ikke tænkt mig at give dårlige anmeldelser af den pågældende shop, da der var sket en simpel fejl og de var løbet tør for varen. De skaffede så straks en ny og sendte til mig. Det virker iøvrigt som om at shoppen er ganske stor og velassorteret, så andre skal da klart have en chance for selv at danne sig deres indtryk af den, i stedet for at lade sig farve af mine oplevelser - som iøvrigt ikke er dårlige, men kunne opfattes sådan af nogen.

Jeg gider heller ikke, som flere andre, at mine ord bruges som pressur mod webshops i den forhåbning at få shoppen til at betale for gode anmeldelser. Faktisk kan man ikke engang lægge shoppen det til last, da det så åbenbart er meget udbredt med disse "dummebøder" og hvem ville ikke betale for at øge sine chancer for salg?

Skrevet den 28-08-2013 11:50