Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Flemming

Profilbillede
Flemming
Aminomedlem siden: 30-07-2007
Statistik
Indsendte historier: 0 Har afgivet 0 stemmer på historier
Antal kommentarer: 27 Har afgivet 33 stemmer på kommentarer
Flemming har ikke indsendt nogle historier!
Profilbillede Flemming

Man har lov at håbe at flere af de større TP kunder falder fra, så de simpelthen tvinges til at gøre deres koncept ens for alle og ingen favoriseres.

Når det så er sagt, så synes jeg ikke at dårlige anmeldelser til tid og evighed skulle blive stående. Man har lov at fejle og forbedre sig, men i dette tilfælde vil dårlige anmeldelser forfølge virksomheden for altid, uanset om nogle hændelser i sommerferieperioden for 3 år siden gjorde at alting bare lige kiksede i en periode.

Jeg handlede forleden dag på en dansk webshop, hvor jeg bestilte sovepose og liggeunderlag til næste weekends kanotur og ingen af delene er kommet endnu, trods at de to gange har skrevet, at de har sendt dem. Nu har jeg ikke til sinds at hænge dem ud hverken her eller på TP, for det lader ikke til ond vilje, men simple fejl, der gør at jeg ikke har modtaget varerne endnu. Jeg løser tingene direkte med firmaet og giver dem muligheden for at rette op på deres fejl, uden at hele verden (og det er jo faktisk 7 milliarder mennesker) skal følge med i vores handel. Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg nok skal få det jeg har bestilt, men der blot er sket nogle fejl.

Skrevet den 25-08-2013 08:49
 
Profilbillede Flemming

Ideen er overhovedet ikke ny og flere har prøvet at starte noget tilsvarende før. Problemet ved dette her er bare, at du kan ikke have mange webshops i samme genre og dermed er det blot endnu et internet-megasupermarked. At du kan købe alt under et tag er da totalt ligegyldigt, når du handler på nettet.

Hvis shoppene skal betale 8% i gebyr per ordre, så er der allerede der en stor hurdle. Det kan godt tænkes, at det er pengene værd, men så skal de 7% procent eddermaneme også bruges på at trække kunder til butikkerne ellers er det bare penge ud af vinduet.

Endelig er jeg vild med kommentaren: "Iværksætteri er en form for mindset. Hvis man ikke har det mindset, så skal man tage et normalt lønmodtager-arbejde i stedet. Men hvis man har drømmen og energien til at kaste sig ud i vanvittige projekter og blive sin egen chef - så kan man godt acceptere at skulle tage penge med på arbejde. Jeg ser det selv som en risikovillig investering af min egen tid, der kan komme tilbage, når Købstaden bliver en succes," siger Lasse Boisen Andersen.

Dette er sagt af en studerende, der aldrig har haft behov for at forsøge nogen etc. Det er sgu lidt morsomt. Selvfølgelig er det det rette mindset for en iværksætter, men når det udtales af nogen, der indtil videre har haft forældres sikkerhedsnet spændt ud under sig, bliver lidt kunstigt.

Skrevet den 23-08-2013 20:20
 
Profilbillede Flemming

Godt arbejde, Morten!

Det er blot et udtryk for det, som jeg hele tiden har forventet. De er så fulde af L.... og det skulle lige præcis være nettets vagthunde? Men lige netop det kan de bare ikke være, når der er penge mellem dem og halvdelen af dem, som de skal være vagthunde for!

Jeg er helt enig med Martin - virkeligt pinligt!

Skrevet den 23-08-2013 19:57
 
Profilbillede Flemming

Så glæder jeg mig til at høre HELE historien - for indtil videre virker den meget, meget søvndyssende ;)

Skrevet den 17-08-2013 20:10
 
Profilbillede Flemming

Tjae, jeg synes også historien er ganske underholdende. Helt ærligt, har du ikke engang skrevet navnet ned i en kalender på den person som du havde møde med?

Anyway, der er faktisk nærmest ingen historie i det og næsten heller ingen underholdningsværdi. Jeg tror på, at Carlsberg rent faktisk har udbudt denne i licitation og flere har budt ind på det. Det giver meget mere mening. Carlsberg er ikke idioter og de ville aldrig gøre som de folkevalgte padder, der lod et firma udvikle Arbejdsformidlingens system "Amanda" til en pris over en milliard kroner for så at finde ud af, at det aldrig ville komme til at virke og kassere det. Eller for den sags skyld: Rejsekortet. Det har også kostet over en milliard og det ville være nemmere bare at bruge sms!

 

Skrevet den 17-08-2013 20:01