Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Thomas Sørensen

Profilbillede
Thomas Sørensen
Aminomedlem siden: 19-07-2011
Statistik
Indsendte historier: 3 Har afgivet 14 stemmer på historier
Antal kommentarer: 21 Har afgivet 32 stemmer på kommentarer
-1
AJAX loader
Et godt samfund smider ikke sine syge borgere i fængsel
Nej, vi bør være humane i Breiviks tilfælde og fastspænde ham 200 dage om året til en briks og medicinere ham ... politiken.dk
Indsendt d. 22. juni 2012 12:47 i Diverse & Politik
 
4
AJAX loader
Vurdering: Facebook står til at købe Nokia
En interessant artikel om, hvordan Facebooks pengetank muligvis bliver sat på overarbejde af dette opkøb. www.computerworld.dk
Indsendt d. 30. maj 2012 14:44 i E-handel & E-marketing
 
3
AJAX loader
Blog: Bings hemmelige våben mod Google
En lille historie om endnu en mand, der er træt af affiliate og hvad den gør ved søgeresultaterne hos google :... comon.dk
Indsendt d. 3. august 2011 19:17 i E-handel & E-marketing
 
Profilbillede Thomas Sørensen

@Nicolaj

Hvor meget betaler du i markedsføring for dine produkter? Er 8% meget for, at der er nogen, der tiltrækker kunderne for dig? 

Lige med elektronikforretninger giver jeg dig ret. Der er typisk 10% i avance på en pc. Men så tjener de 2-300% på mus, kabler, usb-stik og alt andet tilbehør. 

@Fitness Udstyr

Det håber jeg... Jeg ville bare gerne se dem, da jeg synes at det jeg ser mangler vision og udførelse.

@Lars

Så må de jo blive lidt mere aktive :p

Skrevet den 21-07-2012 14:59
 
Profilbillede Thomas Sørensen

Jeg læste godt artiklen og tænkte, at vi savnede den slags projekter på Amino. Folk som prøver at gøre noget i stor stil. Jeg er lidt ærgelig over, at 99% af de projekter jeg ser på Amino er små uambitiøse projekter, som for det meste er dårligt udført. 

Det lyder måske hårdt fra min side, men det er desværre det jeg føler. 

Denne ide er bestemt ikke ny. Jeg havde en ven, som var projektleder for et lignende projekt i år 2000, da han arbejdede hos IBM, men der er da en vis vision over projektet og hvis udført rigtigt, så tror jeg, at det kan blive en succes.

 

Skrevet den 21-07-2012 14:12
 
Profilbillede Thomas Sørensen

Jeg kan slet ikke se argumentet med, at de virksomheder vil overveje deres engagement i Danmark. Skulle Nestle eller Coca Cola trække sig ud af det danske marked fordi deres skat bliver offentliggjort? Det er malplaceret at tro, at det vil få virksomheder til at trække sig. 

Måske kommer nogle store virksomheder til at betale det i skat, som de bør betale. Hvis alle har rent mel i posen, så er der vel ikke noget forgjort i, at deres skat er blevet offentliggjort? Jeg kan ikke se problemet og synes, det er et fint forslag. 

Skrevet den 16-07-2012 09:12
2       1      
 
Profilbillede Thomas Sørensen

Som de fleste herinde også er inde på, så er der to faktorer, som endnu helt mangler:

  • Rækkevidde og opladningsforhold
  • Pris

Når de to problemer er blevet løst, så skal jeg have en elbil! 

Skrevet den 25-06-2012 08:12
1       0      
 
Profilbillede Thomas Sørensen

@Fashion-Seller

Jeg giver dig ret i, at det er svært at spå om en virksomhed 8 år ude i fremtiden i et marked, hvor tingene bevæger sig hurtigere år for år.

Det er altid svært at spå om fremtiden, men jeg synes det er væsentligt nemmere at forudse om noget vil holde fremfor hvad der om 8 år bliver den nye dille. Mode har jeg enormt svært ved at forudse, men om noget er overvurderet har jeg langt nemmere ved at udtale mig om. 

Sammenligningen med Yahoo synes jeg egentlig er ok, da Yahoo har været markedsleder og stadigvæk i dag er en kæmpe virksomhed med 13.000 ansatte, som dog ikke længere er en driver på internettet. På den måde tror jeg, at man indenfor en årrække kan sammenligne de to virksomheder. Selvfølgelig er det populistisk at sige, at det vil ske i år 2020 og det er grebet ud af den blå luft med det årstal, men jeg læser mere artiklen som hvorvidt FB vil fastholde deres dominans eller mister den. I den forbindelse er jeg enig med analytikeren. 

Det er dog et gratis gæt, som du selv er inde på, og han har fået sine "15 minutes of fame", men det ægrer mig mere, at der med jævne mellemrum dukker virksomheder op som sælger luft og får hele verden til at følge efter deres hype.

Så jeg synes det er mere vigtigt, at der er nogen der stiller spørgsmålet: hvorfor har en underholdningsplatform, som ikke sælger andet end reklamer og som oven i købet har skrottet deres værktøj til at tracke værdien af reklamerne fået en værdi på 100 gange deres overskud på børsen? 

Skrevet den 10-06-2012 16:15
1       1      
 
16
(Video) Google ødelægger youtube, og hele konceptet!
Denne fyr er inde på noget af det rigtige. Han snakker godt nok ikke så pænt, men man må indrømme at han har r... www.youtube.com
Indsendt d. 23. maj 2012 04:58 i Innovation & Vækst
 
3
Er den næste .com boble på vej?
En rigtig spændende blog som bestemt er værd at læse. Han har nogle gode pointer. Interessant at diskutere hvi... blogs.jp.dk
Indsendt d. 26. april 2012 01:53 i Innovation & Vækst
 
1
Find din passion og bliv succesfuld iværksætter!
Nikolaj Mogensen fortæller i dette indlæg omkring hvordan du finder din passion, så du kan kombinere den med d... jonasdonbaek.dk
Indsendt d. 5. august 2011 20:21 i Diverse & Politik
 
3
Blog: Bings hemmelige våben mod Google
En lille historie om endnu en mand, der er træt af affiliate og hvad den gør ved søgeresultaterne hos google :... comon.dk
Indsendt d. 3. august 2011 19:17 i E-handel & E-marketing
 
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere