Amino Buzz er inaktiv. Vi henviser til kategorien “Iværksætternyheder” i Aminos forum. Klik her

Profil for Martin Lysfelt

Profilbillede
Martin Lysfelt
Aminomedlem siden: 10-11-2006
Statistik
Indsendte historier: 1 Har afgivet 4 stemmer på historier
Antal kommentarer: 14 Har afgivet 61 stemmer på kommentarer
3
AJAX loader
SKAT ændrede praksis under Thorning-sagen
Er det problematisk, at 3 medarbejdere fra SKAT København og 3 fra Skatteministeriet holder møde ca. 1 måned f... www.dr.dk
Indsendt d. 19. oktober 2012 12:18 i Administration & Penge
 
Profilbillede Martin Lysfelt

Hej Martin,

Du har ret i, at der er enormt megen ineffektivitet, splid, mv. i de større virksomheder.

Til gengæld er de store kunder også tiltrukket af en leverandør, som har bevist, at de kan levere varen, og den historik har de små iværksættere ikke, og er dermed slet ikke interessante for disse kunder.

Så de små leverandører kan ikke (meget sjældent) kæmpe med om de store ordrer, som er dem, som også giver de store afkast på bundlinien, og som derfor nappes af de store ineffektive selskaber - som trods alt har kapaciteten og de specialister, viden og erfaring, som er påkrævet til at kunne levere varen.

De små aktører må i stedet slås om de andre mindre kunder/ordrer, og disse kunder har sjældent råd til at købe særligt mange af de dyre produkter/timer, eller hvad man nu sælger.

 

Skrevet den 12-09-2012 13:19
1       0      
 
Profilbillede Martin Lysfelt

Så vidt jeg kan læse er der tale om at støtten beregnes som 11,1% af de indskud, som spillerne har foretaget. Dermed er der også tale om, at det er 11,1% af omsætningen på indskud fra spillerne.

Selvfølgelig er der anden omsætning derudover, men der er stadig tale om, at støtten betales af omsætningen.

 

Skrevet den 05-07-2012 08:50
1       0      
 
Profilbillede Martin Lysfelt

DesignYOU - giver du også 10% (eller mere) af din omsætning til velgørenhed? ;-)

Jeg synes sgu det er flot, at de giver 11,1% af omsætningen til velgørenhed. Det er i min verden absolut at vise sig fra sin gode side.

 

Skrevet den 04-07-2012 10:27
6       1      
 
Profilbillede Martin Lysfelt

Jeg oplever kunder, som gør det i uvidenhed. Mange tror fejlagtigt, at de kan betale a-kasse og fagforening igennem firmaet. Dernæst er der også mange som lægger op til, at deres B-skatteindbetalinger skal fradrages i deres firma (altså dermed inden skatten beregnes).

Så en del forkerte fradrag opstår sandsynligvis grundet uvidenhed, selvom det selvfølgelig IKKE er nogen god undskyldning. Derfor hjælper jeg også disse kunder med at få det rettet, da de netop ikke ønsker at snyde, men jo selvfølgelig gerne vil have fradrag for de udgifter de har ret til.

Dog er der også dem, som direkte snyder, og ikke har nogen skrupler med "at tage chanchen", som jeg ofte hører. Dette er selvfølgelig en risikabel taktik, for hvis SKAT opdager det, så kan det betyde store bøder til dem, som bevidst har snydt.

Men noget tyder vel på, at det for skattesnyderen godt kan betale sig at snyde, da det jo åbenbart (jf. artiklen) foregår i stor stil.

7 mia. kr. er trods alt en del.

 

Skrevet den 03-03-2012 13:56
1       0      
 
Profilbillede Martin Lysfelt
Problemet er jo, at folk ikke ønsker at flytte i en mindre lejlighed, eller ønsker at sætte sit forbrug ned, hvis de går ned i indtægt.
Hvis jeg var alene med 2 børn, så kunne jeg sagtens klare mig for 12.000 om måneden. Det kan godt være, at vi ikke havde råd til bil, hus og andre luksusgoder, men vi skulle nok klare den. Det kan da godt være, at vi ville føle os "ikke-formuende", men jeg ville ikke klynke med det, over for nogen.
Endvidere ville vi have det mindst 1000 gange bedre, end folk i udlandet, som lever i slum, og som ikke har adgang til læge, sygehus, skole, rent vand, mv.
For mig at se, så er det umuligt at være fattig i Danmark, hvis man sammenligner med folk i udlandet. Man kan være ikke-formuende i Danmark, men det er sgu ikke det samme som at være fattig.
Skrevet den 28-10-2011 19:34
 
5
Lise Nørgaard: Vi skal have fingeren ud
Det kan ikke nytte, at vi bliver ved at forsikre hinanden om, hvor fantastiske vi er. Vi får for meget for at ... www.b.dk
Indsendt d. 22. september 2013 14:58 i Diverse & Politik
 
10
SKAT ændrede praksis under Kinnock-sag
Steven Kinnock ville have været skattepligtig, hvis SKAT ikke lige pludselig ændrede praksis under behandling ... www.bt.dk
Indsendt d. 18. oktober 2012 22:21 i Diverse & Politik
 
3
SKAT ændrede praksis under Thorning-sagen
Er det problematisk, at 3 medarbejdere fra SKAT København og 3 fra Skatteministeriet holder møde ca. 1 måned f... www.dr.dk
Indsendt d. 19. oktober 2012 12:18 i Administration & Penge
 
9
Iværksætterskat, først den ene vej, så den anden vej......
Jeg er forvirret... Først vil de beskatte iværksætterne, opfinder ny gebyrer på opstart af virksomheden, nu ... epn.dk
Indsendt d. 23. maj 2011 21:32 i Innovation & Vækst
 
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere