på Amino

Om denne blog

Winther & Winther
 

Syndication

  • RSS-feed
  • E-mail abonnement
    E-mail: Abonner
  • E-mail abonnenter: 1
 

News

  • Der er hermed kommet et nyt layout på bloggen. Men indholdet er stadigvæk det samme.
 

Hvem er jeg?

Jeg er frisk ung Vestjyde på 16 år (født. 1992).

Jeg har stor interesse indenfor Erhvervslivet / Samfundet i Danmark. Og hvordan tidl. store erhvervsmænd skabte deres virksomheder som idag er vigtige for Danmark, og som bl.a er ved at blive store koncerner i det store udland.

Det er bl.a. derfor at jeg har oprettet en bruger på Amino. For at tage pulsen på de mange andre danskere som går med en lille iværksætter inde i maven, eller som allerede har drevet noget op og som gerne vil dele ud af de gode råd indenfor netop deres branche. Nogle af mine idéer er kan ses på denne side.

Jeg går selv og har et hoved der rummer mange idéer, nogle med kortere proces end andre, og nogle jeg prøver at give chancen bl.a. iform af en debat på Amino.

Ud i fremtiden så er det meningen at jeg starter på HHX, på den lokale handelsskole efter sommerferien. 3 år som jeg virkelig glæder mig til.

Udover det så arbejdet jeg i en Dagligvarer butik i min fritid, som også er stedet jeg regner med at gøre karierre indenfor hvis jeg ikke for realiseret nogle af mine mange idéer (Men vil mene at mine odds er ret høje :))

Fritiden står også på en masse håndbold! En sport som vores familie dyrker meget groft.

Vi ses!