Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Iværksætterblogs Winther & Winther 55 kroner for en dåse Tomater! Hvad gir' i mig?

55 kroner for en dåse Tomater! Hvad gir' i mig?

2.268 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
12 May 2009

Har aldrig oplevet noget lignende, idet at jeg betaler med dankorter, så står der 55 kroner!
Blot for en enkelt dåse hakkede tomater!

Ej! Det er ikke sket, endnu. Men det kommer snart til at ske. For jeg har nu i et stykke tid studeret markedet for salg af fødevarer. Og fundet frem til en niche indenfor området fødevarer. Nemlig at sælge konserves!

Alt mellem:

  • Majs.
  • Pærer.
  • Tomater.
  • Asparges!

Bare det er fødevarer og det er i dåse!  Ja så opfylder det alle kravene for mit koncept.

Hvorfor stå i kø nede i det lokale supermarked? Hvorfor stå og lede, ja muligvis spørge en medarbejder ad om hvor de nu gemmer de hakkede tomater med Chili henne? Føle sig dum over at spørge?
Og hvorfor ikke bare bruge den fuknktion at du bestiller på nettet, nu når de fleste bruger det i deres hverdag.

Konceptet:

  1. Du bestiller dine varer på vores hjemmeside. (Endnu ikke fastlagt).
  2. Du betaler for dine varer.
  3. Du bestemmer hvornår du vil have det! (hvilket tidspunkt på dagen)
  4. Du modtager dine varer Big Smile

Enkelt og lige til.

For lige meget du bestiller så koster det dig 50 kroner

Nogle vil nok sige, at det går ikke! Men når man kun er 16 år og måske kan få lavet et godt overskud på 10-20.000 kroner så er det da verdensklasse at tjene så meget på en ting som "dåser".

- Men hvorfor lige konserves og ikke alle slags fødevarer?
- Fordi at det er 100 gange nemmere at håndtere konserves på dåser, og så giver det også en større sikkerhed for kunderne, iforhold til at modtage et glas med marmelade, så kan det gå i stykker hvis det er chauffør som er ligeglade med pakkerne og "bare smider med det". Ja det kan få en bule, men det går jo ikke udover indholdet.

Desuden så har tænkt på denne niche, fordi at det er meget nemt at arbejde med. Du kan købe alle dine varer i et supermarked, eller få en prof. aftale med feks. Super Gros hvis det går godt, og så kan du lige indrette et lille værelse hvor alle ens varer står udpakket, og så har du dine pakker i den anden side af rummet, og så lige et skrivebord til din note-book. Mere enkelt bliver det da ikke at være iværksætter.

Desuden så skal du aldrig tænke over at skulle stå og vælge mellem ting, ligesom du gør ved feks. tøj; Nederdel eller bukser. Her kan du gå ind og bestille det du ved du skal have og så få det leveret på det tidspunkt du vil have, så arbejder du 8-15, så kan du få dine varer kl 16, eller kl 6 om morgenen. (Self. noget der skal aftales med en fragtmand).

Og ja vi er altid åbne for at levere i større mængder, og desuden så kan du da få en fast leverance, lidt ligesom en pakke løsning...

Hvad gir' i mig?

Hvor mange stjerner giver du? :
Få besked når Winther skriver Skriv dig op