Ekspertblogger på Amino om juridiske og samfundsrelevante emner

- Om advokat Jacob Tøjner

Advokat Jacob Tøjner
Partner i Sankt Petri Advokater, København - Jeg står bag  i v æ r k s æ t t e r s i t e t:


(klik - og det åbner i nyt vindue)


"... mere end 10 års erfaring i advokatbranchen og indenfor selskabsretten gør, at jeg kan tilbyde dig den rette løsning, og med service til fingerspidserne..."


Advokat Jacob Tøjner (L)
Direkte telefon: 3338 7076
Mobil: 2160 4983

Mail kontakt: jt @ sanktpetri - advokater . dk


Jacob Tøjner er cand.jur. fra Århus Universitet fra 1994.

Jacob Tøjner fik advokatbestalling i 1997 og beskæftiger sig med erhvervsretlige emner vedrørende virksomhedens interne og eksterne juridiske forhold med særligt fokus på det selskabsretlige, virksomhedsetableringen samt de skattemæssige forhold ved omstruktureringer af virksomheder.

Herudover beskæftiger Jacob Tøjner sig med udarbejdelse og forhandling af kontrakter, byggeret, voldgift, procedure samt køb og salg af ejendomme. Jacob Tøjner har møderet for Landsretten.

Jacob Tøjner driver undervisningsvirksomhed indenfor virksomhedsrelevante emner overfor en række erhvervsklienter, og optræder jævnligt i pressen, og deltager aktivt i debatten for iværksættere på Nettet, bl.a. på www.amino.dk.

Jacob Tøjner er rådgiver, forretningsudvikler og tilknyttet EVU i København som rådgiver. Jacob Tøjner er rådgiver i forbindelse med Iværksætterfestivalen i København, der afholdes i samarbejde med EVU, Dansk Industri, Landbrugsraadet, Københavns Rådhus, Dansk Handel & Service, m.fl.

Jacob Tøjner er medlem af flere advokatforeninger, Junior Chamber København, Pronetwork samt Byggesocietetet, ligesom Jacob Tøjner optræder i flere bestyrelser.

Sprog: Engelsk i skrift og tale.

Om denne blog


Få besked når Jacob skriver


Danmarks bedste advokatbistand

SANKT PETRI ADVOKATER
Nørregade 45
1165 København K
Tel: +45  3391 2233
Fax: +45  3391 2244
Direkte Tel:+45  3338 7076
Mobil: +45  2160 4983

Besøg ditselskab - klik her


Jacob på Twitter

Hvis du vil have besked når Jacob og ligesindede bloggere har lavet et nyt indlæg, så klik her:


Seneste kommentarer