Amino Ekspertblog

Ekspertblogger på Amino om strategi, ledelse og netværk

Hvem er Soulaima Gourani?

Hvad er dit navn og alder?

Mit navn er Soulaima Gourani, og jeg er født i 1975 i Safi,  Marokko.

Hvad laver du rent forretningsmæssigt?

Jeg er rådgiver, forfatter og foredragsholder - iværksætter siden 2007.

Hvad skriver du om?

Jeg skriver om strategi, ledelse og karriereudvikling .

Hvem skriver du for (begyndere, øvede eller eksperter)?

Alle som gerne vil blive dygtigere til at drive deres virksomhed og have tilfredse og loyale kunder og medarbejdere.

Hvordan er du blevet så dygtig?

Hårdt arbejde, uddannelser og mange (modige) fejltrin, og belært af erfaringer. Jeg er dygtig til at dele ud af de erfaringer jeg gør mig, eller som jeg får adgang til igennem andre.

Hvem kan have glæde af at læse dine indlæg?

Folk der interesserer sig for virksomhedsdrift og ledelse og selvledelse.  

Hvem er du rent privat?

Jeg er gift med Brian Frandsen og har to børn: Pil (2009) og Storm (2007). Vi bor på Nørrebro, København.

Er der andet vi skal vide om dig?

Jeg er en person med meget energi, mange ambitioner, meninger og holdninger som jeg benytter i min rolle som debattør bl.a. i Søndagsfrokosten på P1 om søndagen, i Debatten på DR mv.

Hvor kan man ellers møde dig?

Man kan besøge mit website her: www.soulaimagourani.dk

Om denne blog


Få besked når Soulaima skriver


Lær af de bedste!

Soulaima Gourani (f. 1975) er i Danmark kendt som en modig stemme i samfundsdebatten, og som en af landets bedste foredragsholdere. 

FREMTIDEN KOMMER, SÅ DESIGN DIT EGET LIV, INDEN NOGEN GØR DET FOR DIG!

Design din fremtid giver dig et unikt indblik i fremtiden, og de tendenser der præger udviklingen i form af globalisering, automatisering og kunstig intelligens, og de konsekvenser det vil få for måden vi lever og arbejder på i fremtiden.

Vi ved allerede at en stor del af de jobs, arbejdsprocesser, uddannelser vi kender i dag, ikke vil eksistere eller vil være markant anderledes om få år - derfor skal vi lære at stoppe op og spørge os selv: er der brug for mig og det jeg kan, eller skal jeg skabe en ny vej og lære nye kompetencer som gør mig attraktiv i fremtidens arbejdsmarked? I denne bog hvor du lærer metoden for livsdesign, får du indblik i hvilke kompetencer du kan udvikle og hvordan du kan gøre dig klar til fremtiden på dine egne præmisser.

Soulaima Gourani anvender sin kolossale viden og erfaring som rådgiver og foredragsholder, for en række af verdens mest innovative private og offentlige virksomheder, som ønsker ny inspiration, motivation og fornyet energi. Hun er forfatter, debattør og bidragyder til en række bøger, radio- og tv programmer om, hvordan man får succes i erhvervslivet, samt medejer af community platformene “at lykkes”, “nerdyspeakers.com” og “fremilivet.dk” som lærer medlemmerne optimere deres liv, at udkomme samt underviser medlemmerne i design tænkning. 

Soulaima der ynder at præsentere sig som den buttede pige fra Padborg, der siden blev smidt ud af skolen i Vojens i 7. klasse. Hun bor i verdens tech hovedstad Palo Alto i Silicon Valley, Californien, med sin mand og deres to børn, for at være tæt på det spirende og fascinerede iværksætter- og forretningsmiljø, der findes der. 

Hun er om nogen et bevis på, hvad man kan opnå med strategisk Livsdesign, både privat, som familie og i forhold til sin karriere- og at vi selv kan tage hånd om vore drømme, og få dem til at blive til succesfuld virkelighed- også selvom vi møder masser af modstand.

I en tid hvor vi er mange der får mere og mere behov for at leve og arbejde meningsfuldt, og skal finde mod på fremtiden, guider denne bog dig inspirerende og indsigtsfuldt til hvad du selv kan gøre for at få det til at ske.”

Læs mere - Design din fremtid


   


Soulaima på Twitter

Hvis du vil have besked når Soulaima og ligesindede bloggere har lavet et nyt indlæg, så klik her:


Seneste kommentarer