Amino Ekspertblog

Ekspertblogger om, hvordan du sætter system i din måde at arbejde på

Hvem er Lise Halskov?

Hvad er dit navn og alder?

Jeg hedder Lise Halskov og er født i 1966

Hvad laver du rent forretningsmæssigt?

Jeg er projektleder og har min egen virksomhed der hedder Projektledelsen. I øjeblikket arbejder jeg desuden fast som projektleder i Oticon.

Hvad skriver du om?

Jeg skriver om projektledelse. Det lyder måske lidt tørt, men jeg lægger vægten på alle de metoder og tricks der kan bruges til at gøre arbejdsdagen meget mere produktiv og dermed også mere behagelig. Jeg skriver også meget om kundeservice, der er en helt central del af god projektledelse.

Hvem skriver du for (begyndere, øvede eller eksperter)?

Jeg skriver for de lidt øvede der har fundet en retning med deres forretning, eller som skal have et samarbejde med flere andre til at fungere. Det er lige der hvor de praktiske problemer har det med at hobe sig op, og hvor mine råd kan hjælpe med at få styr på nogle lidt kedelige processer, så der bliver mere tid til det sjove udviklingsarbejde eller hvad man nu brænder for.

Hvordan er du blevet så dygtig?

Jeg har arbejdet med projektledelse i mere end 20 år i bl.a. reklamebranchen, så jeg har en stærkt fundament i reklame og marketing. Jeg har arbejdet i både store og små virksomheder, været selvstændig og ansat og og har gjort mig en masse observationer i tidens løb over hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer. Jeg er nysgerrig af natur og er vild med at holde mig orienteret om alle de nyeste trends inden for både iværksætteri og marketing og er aktiv på Twitter, Google+, Facebook, osv.

Hvem kan have glæde af at læse dine indlæg?

Folk der gerne vil arbejde mere systematisk og effektivt i deres arbejde, og som er interesserede i at få nye helt praktiske fif til hvordan det lykkes på den nemmeste måde. Desuden alle dem der gerne vil blive lidt skarpere på at holde på kunderne og få det bedst mulige samarbejde med dem.

Hvem er du rent privat?

Min familie består, ud over mig, af min mand Erik, vores tre døtre, Juliane på 12, Helene på 7 og Emilie på 5, og ikke mindst de to ruhårede gravhunde Napoleon og Rokoko, som på trods af størrelsen fylder meget i vores familie.

Er der andet vi skal vide om dig?

Der kommer ikke meget smart konsulentsnak fra mig - jeg holder meget af at sige tingene ligeud. Privat bruger jeg naturligvis meget tid med min familie, og så bruger jeg rigtig meget tid på min virksomhed, Projektledelsen. Til gengæld ser jeg aldrig TV, så det lykkes at få tid til det hele! Om sommeren kan du møde mig på Anholt hvor vi har sommerhus.

Hvor kan man ellers møde dig?

Man kan besøge mit website her: http://www.projektledelsen.dk

Man kan finde mig på Twitter her:http://twitter.com/Projektledelsen

Man kan finde mig på Facebook her: http://www.facebook.com/Projektledelsen

Om denne blog


Få besked når Lise skriver


Om Lise Halskov

Lise Halskov arbejder med at hjælpe mindre virksomheder med at sætte system i arbejdet med kunder og med online marketing
 
På www.projektledelsen.dk finder du tips til, hvordan du bevarer overblikket og holder fokus på de vigtigste opgaver i din arbejdsdag, så du kan tjene flere penge på hver opgave, du udfører for dine kunder.

På www.OnlineHaj.dk får du hver uge gratis hangouts med de dygtigste eksperter, og du får hjælp til at sætte system i din online marketing indsats, så du undgår at spilde din tid og dine penge på strategier, der ikke virker.

    


Lise på Twitter

Hvis du vil have besked når Lise og ligesindede bloggere har lavet et nyt indlæg, så klik her:


Seneste kommentarer