Amino Ekspertblog

Ekspertblogger på Amino om marketing og salg

Hvem er Lars Grove Mortensen?

Hvad er dit navn og alder?

Jeg hedder Lars Grove Mortensen, og jeg er født i 1981.

Hvad laver du rent forretningsmæssigt?

Jeg er tidligere iværksætter, men har de seneste mange år været lønmodtager - som holdspiller i et par større organisationer. At være lønmodtager giver mig blandt andet mulighed for at fokusere benhårdt på de opgaver, jeg er brænder mest for at koncentrere mig om: Marketing, forretningsudvikling og analyse.

Hvad skriver du om?

Jeg blogger om marketing. Jeg startede med at skrive et par indlæg i debatforummet på Amino, men efterhånden var der flere og flere Aminoer der opfordrede mig til at videoblogge - det valgte jeg at lytte til. På en privat weekendtur i maj 2011 blev en pludselig indskydelse til min første videoblog. Siden har jeg været en aktiv videoblogger - med et bredt spektrum af emner, der alle har dét til fælles at de på én eller anden måde relaterer sig til marketing, forretningsudvikling eller analysearbejde. At blogge om disse emer er i mellemtiden blevet min passion. Det er især fedt, når der kan komme en interessant debat ud af mine indlæg - en debat der ofte også har fået mine øjne op for nye vinkler og perspektiver, som jeg ikke selv var opmærksom på forud for debatten. Derfor er jeg meget glad for og stolt over at være blevet inviteret til at være ekspertblogger på Amino! Det er mig en ære :) 

Hvem skriver du for (begyndere, øvede eller eksperter)?

Min målgruppe er primært iværksættere og virksomhedsledere, der har en interesse for datadrevet markedsføring. Nogle gange er mine indlæg lige til højrebenet, andre gange er de mere avancerede - de har dog altid det formål at tilbyde et konkret take away, som du kan arbejde videre med i din virksomhed.

Hvordan er du blevet så dygtig?

Først og fremmest brænder jeg for dét, jeg beskæftiger mig med - det er min passion! I det meste af mit voksne liv har jeg enten studeret marketing eller arbejdet konkret med marketing i min dagligdag. Desuden er jeg så heldig at have både en far og en farfar for hvem virksomhedsdrift og forretningsudvikling har fyldt en stor del af tilværelsen - og allerede fra jeg var barn, har de begge været gode til at dele erfaringer og guldkorn med mig. Alt i alt har marketing og forretningsudvikling altid fyldt en del af min tilværelse. Jeg har altid haft nemt ved at lære nyt om disse emner og det har altid været min passion.

Hvem kan have glæde af at læse dine indlæg?

Folk der interesserer sig for marketing og forretningsudvikling.

Hvem er du rent privat?

Privat er jeg så heldig at jeg har verdens sødeste kæreste. Rollen som forældre har vi endnu til gode.

Er der andet vi skal vide om dig?

Ud over min nørdede tendens til at stille mig foran et kamera for at fortælle om marketing, forretningsudvikling og analyse; så går en stor del af min fritid med football (den amerikanske slags). I foråret følger jeg gerne lidt med i forberedelserne til den kommende sæson. I efterårshalvåret og frem til Super Bowl kan man typisk finde mig foran fjernsynet (altså når der spilles kamp - for ellers ser jeg generelt meget sjældent fjernsyn). Jeg er en glødende fan af New England Patriots, men får ofte også set mange andre hold spille - også college football ruller fra tid til anden over skærmen hjemme hos mig.

Hvor kan man ellers møde dig?

Jeg holder meget af at rejse på må og få - hvor jeg alene har lejet en bil og booket hotel til den første nat. Resten af rejsen må gerne komme som et væld af overraskelser og nye bekendtskaber på et spændende road trip. Så hvem ved; måske vi mødes undervejs et spændende sted? [:)]

Man kan besøge mit website her: http://www.grove-mortensen.dk/marketinganalytiker.htm

Man kan finde mig på Facebook her: http://www.facebook.com/marketinganalytiker

Om denne blog


Få besked når Lars skriver


Om Lars

Besøg Lars' website - klik her.


Lars på Twitter

Hvis du vil have besked når Lars og ligesindede bloggere har lavet et nyt indlæg, så klik her:

Seneste kommentarer