Kontakt mig

 
 
 
 

Om denne blog


Få besked når Jacob skriver


Om Jacob Schriver

Om Jacob Schriver

Hej, jeg hedder Jacob – jeg har arbejdet med forretningsudvikling i over 20 år. Jeg har startet dusinvis af virksomheder både her og i udlandet. De sidste mange år har jeg for eksempel startet drifts-selskaber for Yahoo! EMEA rundt omkring i Europa. 

Min baggrund er meget sammensat – jeg har for eksempel været produktionschef på et reklamebureau, der udelukkende lavede e-commerceløsninger, jeg har også lavet internationalisering for World Online/Tiscali og Cybercity. 

For tiden er jeg partner i et firma, der rådgiver om processoptimering ved hjælp af cloud-tjenester. Vi finder de tjenester, der passer bedst til vore kunders behov. Og så binder vi dem sammen via åbne API'er så processerne optimeres.     

Læs mere om vores cloud-forretning på: http://www.cloudify.biz

Baggrund

Jeg ekspertblogger på Amino om cloud-tjenester. Uanset om din forretning er ny eller har mange år på bagen, så er det afgørende, at dine cloud-tjenester passer til din virksomheds behov. Jeg skriver beskrivelser og anmeldelser – så du bliver bedre i stand til at bedømme selv. 

Hos Cloudify – vælger vi altid netop den service, der passer. Vores rådgivning er uafhængig, men vi foretrækker ofte små best of breed-tjenester frem for store omni-systemer.  

Kontakt

Kontakt mig på:

js@cloudify.biz 


Seneste kommentarer