Hov. Du er ikke logget ind.
DU SKAL VÆRE LOGGET IND, FOR AT INTERAGERE PÅ DENNE SIDE
Hvor mange stjerner giver du?
Amino.dk Blogs Ekspertblogs Jacob Schriver's blog Introduktion - det handler om forretningsoptimering via cloud-tjenester

Introduktion - det handler om forretningsoptimering via cloud-tjenester

1,634 Visninger
Hvor mange stjerner giver du? :
05 April 2017

Hej iværksættere, det I gør er godt og klogt – bliv ved med det. I skal vide, at I er det Danmark skal leve af i fremtiden. Og jeg er i den heldige situation, at jeg kan hjælpe jer.

Men lad mig først introducerer mig selv

Jeg har arbejdet i IT-brancen siden midt i 90'. Jeg har været godt rundt - har arbejdet for mig selv, reklamebureauer kriminelle, sidegadevekselere, tusindkunstnere og for store udenlandske koncerner. Det har været en fantastisk rejse, som heldigvis fortsætter. Jeg har oplevet enestående teknologier, fantastisk vækst, hovedløs optimisme, uvirkelige planer om erobring af verdensherredømmet, finanskrisen,... og jeg er her stadig:)  

Emnet for denne blog  

Det er især indenfor emnet cloud-tjenester, jeg er stærk. Jeg kender ca. 500 tjenester indgående. Desuden ved jeg, hvordan man sammensætter dem – så de dækker de behov, en virksomhed har og jeg ved, hvordan man synkorniserer og automatiserer processer.

Jeg er her som sagt som ekspertblogger – Normalt siger jeg, at det eneste jeg ved noget om, er, at starte virksomheder.

Jeg har startet egne firmaer her og i udlandet – jeg har også startet firmaer i udlandet for andre firmaer Yahoo!, CyberCity, World Online/Tiscali og flere andre. Jeg har startet virksomheder i Norden, Baltikum, England, Benelux og Østeuropa. Og et enkelt firma i Tyrkiet er det også blevet til. Spørg endeligt - hvis der er noget, du vil vide - om dette. 

Bare sådan, at I forstår, så har det altid været IT-bårne virksomheder. Jeg interesserer mig indgående for, hvordan IT kan understøtte de processer, der gør virksomheder til en succes.

Mit motto

Lige nu arbejder jeg med Digital transformation og Change Management (hos http://cloudify.biz/), fine ord for 3 ting, du allerede ved er dit firmas hjerteblod:

  1. Integration – Vi integrerer cloud-tjenester og får dem til at virke på tværs af hele værdikæden.

  2. Automatisering – lær af dine processer – og lær dem at passe sig selv.

  3. Optimering – Bliv ved – bliv ved – bliv ved med at se på din virksomhed med friske øjne. 

Det er faktisk en version af det motto, der var for Kong Arthur og ridderne af det runde bord: Adopt, adapt, improve.

Tag dem til dig – de vil hjælpe dig.

Hvor mange stjerner giver du? :
Vær den første til af få Jacob blogindlæg Skriv dig op
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
Læs mere