Amino Ekspertblog

Ekspertblogger på Amino om Affiliate Marketing

Hvem er Ken Schultz?

Hvad er dit navn og alder?

Mit navn er Ken Schultz, og jeg er født i 1970.

Hvad laver du rent forretningsmæssigt?

Jeg hjælper firmaer med tiltrækning af forbrugere online. Det sker primært via vores affiliatenetværk Partner-ads.

Hvad skriver du om?

Jeg skriver om affiliate marketing.

Hvem skriver du for (begyndere, øvede eller eksperter)?

Jeg skriver indlæg både til begyndere, til øvede og til eksperter, da alle 3 typer findes inden for affiliate-annoncører og affiliate-partnere.

Hvordan er du blevet så dygtig?

Jeg har arbejdet med online markedsføring siden 1999 og med affiliate marketing siden 2002. Derudover har jeg en række Merkonom-uddannelser som supplement til min handelsuddannelse og erfaring fra bl.a. FDB og DFDS.

Hvem kan have glæde af at læse dine indlæg?

Folk der arbejder med affiliate marketing, både annoncører og website-ejere m.fl. samt folk der gerne vil vide mere om hvad affiliate marketing er og indeholder.

Hvem er du rent privat?

Jeg er gift med Nui og vi har Alex på 8 måneder. Vi bor i det sønderjyske, nærmere bestemt Sønderborg.

Er der andet vi skal vide om dig?

Jeg interesserer mig også meget for social ansvarlighed og støtter bl.a. WWF, Afrika Nu og CO2-neutrale websites gennem mit firma. Er naturmenneske og spiller lidt bowling.

Hvor kan man ellers møde dig?

Man kan besøge mit website her: http://www.partner-ads.com/dk/

Man kan finde mig på Twitter her: http://www.twitter.com/partnerads

Man kan finde mig på Facebook her: http://www.facebook.com/Partnerads

Info om Affiliate guide og tips

Affiliate marketing er et meget spændende område for mange iværksættere. Her er der gode muligheder for indtjening, men mange iværksættere mangler lidt mere viden om emnet, om hvordan de kommer i gang, og om hvordan de kan få succés.

Affiliate marketing er 2-delt: På den ene side har du annoncøren (f.eks. en webshop) som gerne vil sælge mere, og på den anden side har du affiliate-partneren (der f.eks. har et website) som kan hjælpe annoncøren med at sælge mere. Affiliate-partneren belønnes for denne hjælp. Det er en win-win situation.

For annoncøren er affiliate marketing forholdvis simpelt at forholde sig til: Med udgangspunkt i et website tilbydes betaling for enten klik, tilmeldinger eller salg skabt af affiliate-partnere via reklamemateriale som annoncøren stiller til rådighed.

For affiliate-partneren er sagen derimod mere kompleks, for der er masser af annoncører, masser af reklamemateriale, masser af emner og masser af muligheder. Derfor er det sværere at forholde sig til og sværere at komme i gang.

Med udgangspunkt i affiliate-partnerens situation har jeg lavet denne Amino-blog med guides og tips til hvordan en affiliate-partner kan få succés.

Om denne blog


Få besked når Ken skriver


Partner-adsBesøg Partner-ads - Klik her


Ken på Twitter

Hvis du vil have besked når Ken og ligesindede bloggere har lavet et nyt indlæg, så klik her:


Seneste kommentarer