på Amino
Spørgsmål: Hvad ville du ønske du havde vidst da du startede din virksomhed?

At det ville være så svært at få kommunerne til at forstå, at de også skal investere i lærer - og pædagogers trivsel og ikke kun med henblik på bedre indeklima på skolerne.

00

At et bestemt teleselskab ikke skal have ros for at have styr på deres service. Har bestilt 1 telefonnummer, men fået leveret 3 forskellige indtil videre, der alle 3 IKKE har været det nummer jeg blev lovet.

00

Hvis man er alt for gammelklog og vidende, så holdt man så nok lidt tilbage. Så tror ikke der er noget jeg ville vide. Det er jo en del af gamet at man render ud i det ukendte og ser hvor det fører hen.

00

Hvordan man lavede webshop, hvordan man laver ttøj... Altså alt viden jeg har nu, ku ha været nyttig i starten.. Man bliver bedre hver dag, og det er hvad jeg elsker ved at være iværksætter

00

Jeg ville ønske, at jeg viste mere om effektive processer i både forretningsdrift samt produktudvikling, som i min verden er alt afgørende for hvor godt og hurtigt du kan lykkes med dine forretningsideer.

00

Tjen penge før du bruger penge. Det er ligemeget om dine stole er Aeron af Hermann Miller eller din skrivbordslamper er Tolomeo af Arteminde. Din mobil og bedste kontaktredskab er til gengæld ikke ligemeget.

00

Jeg tror såmænd ikke det har så meget at gøre med det, men mere at gøre med vilje, jeg kan godt lide at lære af mine fejl selvom det kan være økonomisk hårdt engang imellem.

00

Der er ikke rigtig noget, der er kommet bag på mig. Mine forældre var selvstændige, så jeg vidste alt om arbejdsmængden osv. - men også hvor fantastisk fedt det er at bestemme selv :-)

00

Mere viden om: Cross-Cultural Differences. Richard Gesteland har lært mig meget - som gav forståelse for nogle af de lidt besynderlige hændelser, under vores kommunikation med kinesiske producenter.

00

Jeg har været god til at rådgive mig med nogle særdeles kompetente rådgivere - måske lidt mere om online marketing - tror sku på at det er denne vej - vinden kommer til at blæse

00

Få produktet skubbet ud af døren. Netværk så meget som muligt og test dine ideer og elevator pitch. Fokuser på noget der kan skabe omsætning hurtigst muligt med minimums investering.

00

At man også betaler skat om vinteren. Følte mig mega velhavende efter at have afsluttet den første sommer-sæson. Så fejrede det med at købe lidt for mange Leif Sylvester værker.

00

At bestyrelsesarbejde i SMV oftest praktiseres for at indfri kravene i selskabsloven - mange bestyrelser er ikke værdiskabende fordi de er rekrutteret i den nære kreds uden hensyntagen til kompetencer

00

Ikke noget. Jeg var god til at ringe rundt og stille spørgsmål og bede om hjælp. Meldte mig ind i Kvindelige Virksomhedsejere, som dengang havde et forløb for nystartede - det var supergodt!

00

Jeg ville gerne have været bedre rustet til omkostning versus indtjening. Jeg tror det kommer bag på de fleste, hvor uhyrligt mange penge der skal i kassen inden der er nogen tilovers til én selv

00

hvor meget L O - - der skal udfyldes med moms, skat, selvangivelse, puhaa det kan jo næsten ta' modet fra selv den mest engageret. og jeg sku stadig ikke sikker på jeg gør det rigtigt...

00

Livet er en lang rejse af lærdom, vi får ding når vi fortjener det. Men naturligvis skulle det være dejligt at have samme forståelse som 20 årring som når man er over 50

00

At 80% af tiden ved opstart af en webshop går til markedsføring. At Adwords er VIRKELIGT tungt og arbejde med og at det næsten er et must at betale sig fra det, hvis midlerne er til det.

00

Hvor hårdt det er at drive virksomhed, hvor meget der skal til og hvor meget konkurrence og pres der er på en. Men det gør det bare meget sjovere, federe og sejere når det lykkedes.

00

At det er en rigtig dårlig idé at konvertere den til fuldtidsforetagende hvis man ikke er sikker på at der er opgaver nok. Farvel Anansi.dk, A-kassen siger jeg ikke må ha dig mere

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste