på Amino
Spørgsmål: Hvad ville du ønske du havde vidst da du startede din virksomhed?

Online markedsføring - sæt dig nu ordentligt ind i det! Jeg lavede min første adwords da Naturlig Start havde eksisteret i 2,5 måned - og først da kom der kunder udefra. Og skriv nu så søgemaskinerne kan finde sin side SEO, SEO, SEO!!!

00

At det er ok at sige "nej tak" til et job. Da jeg begyndte at lære dét, gik det hele meget bedre: Kundernes respekt voksede, og jeg blev bedre til at administrere de opgaver jeg fik, og min økonomi/likviditet blev også væsentlig bedre.

00

Hvis jeg havde vidst hvad jeg ved idag, havde jeg nok aldrig startet op, ihvertfald ikke i DK. Et totalt initiativdræbende land. Skal man følge alle love og regler, ihvertfald indenfor min branche, kan man ligeså godt smide håndklædet i ringen.

00

Desværre ikke startet endnu, men det er en stor drøm, som jeg har haft i mange år. Mest af alt er det følelsen af frihed og være sin egen chef, dernæst den økonomiske frihed til at kunne rejse, skrive bøger og tage flotte fotos.

00

Jeg ville egentlig ønske, at man fra start havde givet mig mindre råderet over min kassekredit. Jeg er sikker på, at min virksomhed fint kunne have klaret sig med langt mindre råderum - og dermed have tjent langt færre renter hjem til banken.

00

At der er så mange der er klar til at tage røven på en og hvor mange der er villige til at plukke en for mange penge uden at gøre et forsøg på at gøre det som de har lovet, Det er i dag det der hedder en hel del erhvervs erfaring

00

Vigtigheden i et stærkt netværk. Jeg var rimelig selvsikker og tænkte, at jeg sagtens selv kunne klare det hele. Det kunne jeg også, men da jeg fik et netværk, som lavevede det samme som mig, så blev det hele så meget nemmere!

00

Jeg er glad for hvor jeg er i dag, og jeg vil være glad for hvor jeg er om et år osv., fordi jeg har lært gennem udfordringer. Hvis jeg bare havde fået al den viden foræret, tror jeg ikke jeg havde rigtigt forstået pointen i det.

00

Hold ikke tilbage med dine ideer. Chancerne for at nogen vælger at tage din idé er lille og det udbytte du kan få ud af at evaluere med andre er stort! Husk til tider hemmelighedskontarkten, hvis du kontakter større virksomheden.

00

Det har jeg faktisk skrevet en lang artikel om. Helt indkogt: Der er plads til dig på markedet, så længe du brænder for det, du laver, og så længe du leverer en service der er (og jeg mener ER) ud over det sædvanlige.

00

At jeg skulle have holdt fast i det jeg var god til, og lade være med at jage rundt i uddannelseskarrusellen for at "blive til noget" der enligt ikke er mig. Ergo at jeg kunne have begyndt før med at blive iværksætter.

00

At det hele tager tid. Jeg har det svært med, at tingene tager så lang tid, men jeg har fundet ud af, at man ikke er ved at gå på r****, bare fordi en proces tager sin tid. Tværtimod, får tingene jo lov til at modnes.

00

Tror ikke rigtigt at der er noget. Alt det jeg har lært i løbet af min tid som iværksætter (og som kunne være undgået hvis jeg havde vidst noget om det før), har jeg egentlig ikke ville undvære at opleve.

00

Hvor meget tid det tager at lave en hjemmeside og jeg er stadig ikke helt tilfreds. Men jeg bliver også mega stædig, for jeg vil helst selv lave det, selvom det både var nemmere og hurtige at købe sig til en løsning.

00

https://thegreycup.co/ https://thegreycup.de/ https://greycupthe.de/ https://greycupi.de/ https://cupgreylive.co/ https://cflgreycuplive.co/ https://redblacksvsstampeders.co/ https://ottawavscalgary.co/ https://ottawavsstampeders.co/

00

Det ved jeg ikke. Jeg ved ikke om turen ville have været så sjov hvis jeg havde vist en masse på forhånd. Men der er nok mange små fif og tricks jeg gerne ville have kendt så tidsspildet havde været mindre

00

Vi lavede først jakodan til en webshop nogle år efter vi startede - før havde vi kun en alm hjemmeside med prislister i pdf-.filer - Hvis jeg skulle lave noget om, skulle det afgjort have været en webshop fra starten.

00

Alt! Man ved intet viser det sig hurtigt. Og alle har en masse velmenende råd, som (kan det vise sig) ikke lige passede i din situation. Jeg arbejder ligesom AMINO på at gøre den del nemmere for iværksættere.

00

At man ikke behøver et unikt produkt for at starte en virksomhed. At have et lidt bedre, lidt billigere produkt, at have lidt bedre kundeservice og lidt hurtigere forsendelse kan være nok til at slå konkurrenterne...

00

Jeg forudså dengang i 1995 at internettet ville få stor betydning, det var ikke alle der troede på det. Jeg var også selv usikker. og nu ser vi, at nettet har overtaget alt. Det skulle man bare have vidst.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste