på Amino
Spørgsmål: Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?

Jeg lå i en hængekøje mellem to palmer på en bounty-strand og lyttede til bølgernes sang, mens jeg digtede en historie om to badedyr, der stak til havs sammen for at finde kærligheden bag solnedgangen.

00

Find your next apartment or home in Australia. Sydney Rent Apartment Australia. Cheap Apartments For Sale In Sydney Apartment For Rent In Australia Commercial Property For Sale In Australia Best Way To Buy A House In Australia

00

Jeg er ikke kun inde i forretning for pengene, men udviklingen og samfundet. hvis jeg ikke skulle bekymre mig om penge ville jeg højst sandsynligt fortsætte med det jeg har gang i nu samt investere i en masse start ups.

00

Åbner min ejen fitness- welness - company med Anessi linie - synes for kvindes skønheden og krop det er nesten best ( og det er ikke så kendt i Danmark), jeg vil gerne dyrke 3000000 cedertræer i hele Danmark

00

Hvis jeg ikke skulle bekymre mig om penge, var jeg ved at starte ét af mine mange koncepter op - jeg vil ligge VIL min tid i det og kæmpe for at få det ud! Og så ville jeg spise lækker mad hveraften! :)

00

Give familien ferie og hjælpe de fattige i nød. Downloading self development material into places where people have lost their way and now dependent on public help e.g. homeless, women seeking asylum, unemployed etc.

00

Det samme som nu - altså kørte min webshop videre, men havde også købt jorden omkring vores grund, hvor jeg havde bygget store orangerier til bl.a. butik og showroom, men også til café og madhus

00

Sidder på min veranda i sydspanien og nyder en god cubaner sammen med en frisk espresso og glæder mig over at jeg hver dag hjælper en masser mennesker der har brug for et ekstra skub af glæde i deres liv.

00

Købte en ny server og installerede FreeBSD og brugte den til at kode vildt mange websystemer på (for det ville jeg jo så kunne vælge at have tid til). Tror også jeg ville købe en ny Martin HD 28

00

Så ville jeg have en træhus i skoven, tæt på Zakopan, hvor jeg ville have et par dyr, og plante juletræ og læse bøger. Og 1 dag om ugen ville jeg være klovn på børnehospital

00

Så ville jeg bygge et stort virksomhedsnetværk op, som selvfølgelig skal give overskud, pengene kunne så gå til velgørende formål hvis jeg ikke selv kunne finde noget at bruge dem på.

00

Så ville jeg konstant tænke på nye idéer at føre ud i livet, og samtidig ville jeg nyde livet ved at spille en masse musik og besøge alle mulige spændende steder i verden, med mine venner.

00

Læste biografier og så masser af dokumentar. Og sandsynligvis hjælpe unge i gang med at tjene penge på deres energi og vilje. Plus lave en masse frivilligt arbejde, primært indenfor musik og unge.

00

Søsatte det super projekt jeg har liggende på tegnebrættet. Men, uanset penge eller ej, så skal jeg nok får det sat i søen! Det finde ikke i forvejen og jeg ved det kan blive en stor succes!

00

Så ville jeg sidde i en smuk patriciavilla og skrive små sjove historier og store dybe romaner, engagere en masse kreative og kunstneriske mennesker i alle mulige projekter, og fungere som kreativ koordinator.

00

Sad og kiggede ud over havet på et roligt sted med panoramavinduer og et righoldigt bibliotek bag mig og et fadølsanlæg i hjørnet samt Gran cru classé rødvine i massevis på vinreolerNE

00

Så havde jeg et snowboard rider team sponseret af Peeshirts. Kørte rundt i en stor bus i USA og filmede til vores nye team-film. Styrede forretningen fra min bærbar om aftenen og jeg boardede hele dagen.

00

Så fik jeg udgivet de børnebøger, som jeg får idéer til og fik også realiseret den specielle rygoperation. Og jeg ville aldrig luge eller gøre rent, for det ville jeg betale mig fra.

00

Så ville jeg begive mig ud i i en socialøkonomisk virksomhed, med fokus på børn og unge der bland andet via lidelser som ADHD eller autisme har svært ved at passe ind på arbejdsmarkedet.

00

Investere og hjælpe små virksomheder/enkelpersoner med deres forretningsideer. Jeg er igang med en koncept, men kun med den del der heder at hjælpe folk igang. Penge har jeg ikke at investerer lige nu.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste