på Amino
Spørgsmål: Hvad er din Passion/Hobby?

At lave design som er æstetisk med en moderne grafisk kant. Lave et produkt til alle som går op i dem selv, deres hjem og børn har råd til.

00

Sport. Løbe 1og1/2 time og nyde energien i kroppen i saunaen bagefter. Rejser. Familien. At brænde for noget - ideerne der bobler op af hovedideen.

00

Min passion/hobby ud over fotografi, film og computerspil må være erhvervsnetværket Passivhus Nordvest, som jeg har stiftet med en kollega.

00

At samle bær til saft og marmelade - det er enormt afstressende og så er det fedt at se og ikke mindst smage det fysiske resultat af mit arbejde

00

At lære hvordan verden hænger sammen, og hvordan jeg kan bruge det i mine projekter, eller til at gøre verden et bedre sted at være.

00

Musik, film, amerikanske TV-serier, dyr, natur, amerikansk historie, at skrive, rejser, mad, bøger, Affiliate, og naturligvis volt-and-volume.com

00

Jeg lever og brænder for mit virke, som er at hjælpe og vejlede andre mennesker igennem hvad de måtte stå overfor af udfordringer.

00

Ridning, Regnskab, Porcelænsmaling, Svømning, Badminton, Computer, Strikke, Brodere med symaskine, Mine børn og børnebørn :-)

00

At hjælpe novicer med at komme i gang. Unge iværksættere med biksen og ældre med at komme på nettet, herunder digital post.

00

Vi har selvfølgelig en passion for vores arbejde i webbureauet, men vi kan også godt lide at cykle og se en fodboldkamp med FC Barcelona.

00

Hjemmesider, ansvar, finde måder at lave penge på. At kreere og skabe noget, tænke kreativt og gøre noget man brænder for.

00

At skabe, og finde måder hvorpå jeg kan gøre verden til et bedre sted for mine børn og deres børn når den tid kommer.

00

At fotografere; Design; Fantasy; Film; Yoga; 'Kloge' og quirky tv-serier (Sherlock, The Finder, The Mentalist, House MD, Castle, Lie to Me etc).

00

Det har været golf i over 30 år, men nu er det tri sporten - udover at jeg har været Brøndby fan siden jeg blev født...

00

Min passion er at lave det jeg brænder for, nemlig at guide andre til at få et liv som de ønsker med de midler de nu en gang har

00

Min hobby er bare computer i det hele taget, det at kode hjemmesider er en stor del af både min uddannelse/arbejde og min interesse/hobby.

00

Min hobby er arbejdet på radioen. Der er et rigtigt stort potentiale i SR One, og jeg elsker at være med til at se det kanalen gro.

00

Rejser, content marketing, SEO, hip-hop, fodbold, styrketræning, motion, film, bøger, kost og alt muligt andet på Internettet.

00

ud over min kunstneriske passion, har jeg stor interesse og erfaring med Tricking og Parkour. har også dyrket gymnastik i mange år.

00

Jeg er vild med ord og er en ivrig læser af diverse interessante forskningsprojekter og ynder også selv at skrive et ord eller to!

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste