på Amino
Spørgsmål: Hvad er det sjoveste der er sket i din virksomhed?

Når der opstår nye firma forbindelser og de finder ud af at vi er et lidt anderledes par da min elskede og partner har været en mand engang, men er nu en dame:-) og samtidig er kernen bag at vores programmering ( tidligere høj stilling ved Amitech)

00

Jeg mødte en forretningspartner som havde startet firma samme år som mig, vores firmanavn startede begge med "NAVI....", vi solgte begge vores firma samme år, vores 2 ældste børn hedder det samme og vi bor nu 30KM fra hinanden.

00

En kunde printede en side fra kravspec på websitet, hvor jeg havde illustreret layoutet i power-point. Kunden tapede printet fast på pc-skærmen, tog et foto og sendte det til mig med beskeden: "Det kan godt være der" ...

00

Da jeg første gang skulle fylde diecel på bilen skete der et eller andet, så jeg fik en masse ud over mig selv og måtte rejse til København med toget i en alvorlig stank af brændstof. Det var måske sjovest bagefter.

00

Havde udført en opgave for en kunde, som viste sig at være den forkerte kunde, så da vi havde leveret et godt stykke arbejde ogvilhave betaling for det, vil kunden ikke betale. Men hav var meget tilfreds med det udførte arbejde.

00

Uhh ha!! Der er mange! Da jeg blev kontaktet af en produktionsvirksomhed, som gerne ville have, at hans medarbejdere lærte at "ikke at lade sig påvirke så meget af støj" - og nej, støjniveauet var ikke målt.

00

Vi fik tæske holdet på besøg, historien var at en "michael" havde lavet lort i den, da de kom på besøg, fik vi hele kontoret til at pege på en af vores ansatte som absolut ikke hed Michael, skide skægt

00

vi kom til og gå en i det forkerte hus alle hus på den vej var enes, vi gik bare ind hilse på konen, hun stod og afrensede tapet af så hun var bare glad for og se os troede det var hendes mand som ville overraske hende :)

00

Jarlen ringede engang til os da vi lige var startet og spurgte "er det trolden?" jeg svarede ja, det er trolden himself. Han fik et grineflip der varede i 2min. og så bestille han vores produkt og anbefalede os til hans venner.

00

Møde i Skatteministeriet med Borgerambassadør Jens Drejer og Gert Bigum. Der godkendte Skat havde lavet fejl moms & skat. Hvorefter jeg modtog afgørelse om de fastholdt fejl skat & moms. Lyver og løber fra aftaler!

00

store ordre, overskud, kreative ting der lykkedes, synlighed på nettet der virker som andre har sagt at det kan du ikke, man kan ikke sige det kan du ikke uden at have prøvet - og du får aldrig svar hvis ikke du spørger ?

00

https://thegreycup.co/ https://thegreycup.de/ https://greycupthe.de/ https://greycupi.de/ https://cupgreylive.co/ https://cflgreycuplive.co/ https://redblacksvsstampeders.co/ https://ottawavscalgary.co/ https://ottawavsstampeders.co/

00

De skyggefester vi holdt i de første år... - måske vi skulle genoplive dem?! (en skyggefest er en fest, hvor man kommer klædt ud som sin egen skyggeside. Altså en af de sider, som man ikke er særligt stolt af.)

00

Det sjoveste og bedste øjeblik, var da vi fik vores første ordre på webshoppen efter kun en time online. Vi ville se hvordan siden så ud, og pludselig havde en fyr bestilt. Det undrer os stadig hvordan han fandt siden.

00

Vi var blevet så begejstrede for en leverandør at vi spurgte dem i en mail om de ville gifte sig med os. Få dage efter kom der et "just married"-kort og chokolade med posten :) (Ikke nogen lille leverandør!)

00

support til MAC brugere giver altid nogle sjove historier. ½ af mac brugere er tilsyneladende IT debile også selv om MAC er såååååååååååååå bruger venlig!

00

Min samtale med min første brancheforening. Jeg troede de bare ville henvise deres medlemmer til mig fremadrettet, når de havde problemer, men så ville de lave en rammeaftale med et for mig stort årligt beløb.

00

Det gælder så for min gamle virksomhed, da jeg lige har startet min nye virksomhed op. Der er sket mange sjove ting, og lige nu kan jeg ikke komme på det allersjoveste, så jeg vender lige tilbage om det senere :-)

00

Et af mine malerier blev brugt som præmie til "Årets Initiativpris Trekantområdet" i 2011 og blev overrakt af Kolding borgmester Jørn Pedersen og Har fået benyttet et maleri som øl etiket :-)

00

Det er nok kun mig der synes det er sjovt, men noget af det sjoveste er kommunikations-udfordringer når man er i kontakt med folk fra hele verden. Nogen gange er det sproglige udfordringer og nogen gange er det kulturelle.....

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste 
Besøg vores samarbejdspartnere :