på Amino
Spørgsmål: Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?

Find dit opholdssted på FindOpholdssteder.dk. Gør krav på opholdsstedet hvis du ejer det. Ønsker du at fremhæve dit opholdssted på FindOpholdssteder.dk, og dermed gøre det lettere for sagsbehandlere og pårørende at finde jer, så kan du erhverve dig en Pro Profil

00

Naturlig Start åbnede for salg på nettet den 1. november 2012 - den er min første og hidtil eneste virksomhed. Salg af økologisk babytøj. Lukkede efter et par år grundet børn. Og genåbner nu i en version2, april 2016. Stadigvæk øko, ikke så meget baby :)

00

Restaurationbranchen, var som forpagter for en strandbar/natklub ved navn Showboat i Karrebæksminde. Dette varede dog kun en sommersæson og udviklede sig efterfølgende til at jeg i en længere periode arbejdede med events i nattelivet samt cocktail arrangementer for private og virksomheder.

00

Solgte postkort og reflekser i den lokale brugs, da jeg var 5-6 år. Jeg startede min første rigtige virksomhed som 14 årig, hvor jeg havde en webshop med salg af hårvoks. Fik mit første cvr.nr. som 16 årig og lavede min shop om til en shop med salg af accessories til mænd.

00

Min første virksomhed lavede software til børn og unge. Vi byggede et operativ system for klubber og fritidshjem, der sørgede for tidsforbrug af ungerne samt filter for forkerte sites. Desuden sørgede vi for at ungerne kunne spille med andre unge uden at voksne udefra kunne blande sig.

00

Jeg startede min første virksomhed i 1992 og projekterede antenne- og Kabe TV anlæg for El-installatører, så de ikke skulle bruge energi på det administrative omkring projektering og dokumentation. Nu er nr. 2 virksomhed startet og tilbyder hjælp til Iværksættere.

00

Jeg driver stadig min første virksomhed. Jeg har et enkeltmandsfirma, hvor jeg arbejder som freelance oversætter. Jeg laver primært undertekster til diverse tv-programmer, men jeg kan også oversætte hjemmesider, manualer, økonomiske tekster, juridiske tekster og meget andet.

00

Før jeg startede min nuværende virksomhed, Nordsjælland DJs, havde jeg sammen med nogle af mine venner noget vi kaldte Mobildiskotek Elektro. Trods den ikke så fængende titel var det faktisk ganske succesfuldt med en omsætning på omkring 80.000 det første år.

00

Det var min familie, den kører fortsat godt, kunne være mere rentabel, men man nænner jo ikke at fyre nogen...I 2005 købte jeg mig ind på halvdelen af Den Danske Zoneterapeut Skole, som har eksisteret i 26 år og januar 2012 overteg jeg det hele og er nu eneejer af skolen.

00

Jeg startede min virksomhed i 2011 Vinduespolering, rengøring, håndværker/slutrengøring, ejendomsservice, snerydning/haveservice. Kort sagt sørger vi for at kunden kun får en faktura, ved at de kun behøver én leverandør. Den Glade Vinduespudser ( D.G.V.)

00

1/4-2018 startede jeg en virksomhed inden for salg og marketing. Jeg solgte andre firmaers produkter og levede af provisionen. 1/4-2019 startede jeg DrostDesign, hvor jeg laver Webdesign, grafisk design og facebook marketing. i bund og grund alt hvad en ny virksomhed har brug for, for at komme igang.

00

1964 Jeg havde værksted for automobiler og schoters År 1968 åbnede forretning i Jægerspris med salg af Mazda og både År 1992 startede firma med ventilation og indeklime problemer Året 1996 startede op med vandbehandling af vand i lukkede vandbårende systemer

00

2014 startede jeg Grow Your Passion. Hvis mål er på forskellig hvis, at inspirere og motivere mennesker til at leve et passioneret liv. Jeg blev udfordret til at holde et foredrag om at genfinde gnisten i parforholdet og så tog det fart derfra, da interessen var overvældende.

00

Jeg etablerede min første konsulent- og rådgivningsvirksomhed januar 2015. Virksomhedens primære formål var at bistår virksomheder med at udvikle mennesker og organisationer via organisationsudvikling indenfor tre områder; procesoptimering, analyse og teamudvikling.

00

Startede mit første site i starten af februar 2015. Sitet/bloggen har til formål at vejlede og rådgive om alt inden for wallstickers, i form af montering og forslag til stickers. Dette er et projekt jeg p.t. arbejder fuldtid med, sådan siden vil jævnlig blive opdateret.

00

Jeg har i og for sig ikke startet nogen virksomhed - endnu. Men selvom jeg mangler et officielt cvr-nummer, har jeg siden ca. 2003 sammen med min søster fremstillet håndlavede smykker og lædervarer, som vi af og til går ud og sælger på markeder af forskellig slags.

00

Jeg var med til at starte min første virksomhed i år 2011/2012, via Young Enterprise, hvilket var rigtig spændende, og dette har kun gjort min passion for iværksætteri og innovation endnu større! I vores virksomhed beskæftigede vi os med QR-kode teknologien.

00

Mit blog er indtil videre mit første og eneste firma. Jeg er grundlægger af mit eget brand, MIG, hvilket både gør mig til chef, marketings direktør og kommunikations chef for mig selv. Det er en udfordring, sjovt, hårdt, men sandelig også lærerigt :)

00

Jeg startede i 2006 Laptopworld.dk som sidenhen er blevet Danmarks største om området inden for laptops. Her testes laptops, og andet hardware, som Hr. og Fru Danmark kan få gavn af i Deres jagt på en ny laptop. I 2013 blev jeg tilknyttet Tweak.dk som redaktør.

00

som 15 årig, jeg skulle lave nogle minkbure for mine brødre og der kom jeg i tanke om at starte en fabrik op, så jeg havde stor hal og vi lavede alt til minkbranchen havde efterhånden 2 mere med i det og vi havde ca 10 der kom efter skoletid og samlede dem, vildt sjovt

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste