på Amino
Spørgsmål: Hvilken forretningside ville du gerne have fundet på?

Den trykfølsomme pc-skærm. Overvejedede for 20 år siden, hvordan en sådan kunne laves. Noget med en ramme man kunne sætte uden på skærmen.

00

Just Eat. Is terninge poserne. Den lille plastik lukning der nu sidder i låget på ketchup og lign produkter. Disse ting er genialt og noget man kan leve af!

00

Jeg kan sagtens drømme, men jeg vil meget hellere prøve om jeg ikke kan få (og ikke mindst realisere) min egen misundelsesværdige forretningsidé.

00

Tja. Facebook ville nok ikke have været helt skæv at have opfundet. Der findes et hav af gode idéer som ville være cool at have på CV'et :0)

00
Mia

Blebuksen - fandt faktisk på den som barnepige for MANGE år siden, men mine forældre kunne ikke se idéen i at gøre noget ved det. Oh well...

00

At stabilisere aloe vera planter og lave en helt række forskellige produkter ud af det ligesom Rex G. Maughan gjorde det og dannede virksomheden Forever Living

00

Har selv fundet på den. Andres ideer er deres, jeg har alt for mange ideer selv til at misunde andre deres ideer. Men jeg under bestemt folk deres gode ideer.

00

Jeg har en idé til en anderledes rygoperation, men den ville kræve lønninger til meget kvalificerede personer. Den ville jeg gerne have realiseret.

00

Forleden brugte jeg sådan nogle runde metal klips og tilsvarende speciel tang, der klemmer dem sammen om et trådhegn. Se det var en innovativ idé!

00

Der er mange ting, men skal jeg vælge en det flexrøret til elinstallationer. Den fyr tjener kassen og har en fin lille hyt i Vejle ned til fjorden.

00

Buksebleen - fandt faktisk på den 10 år før den blev udviklet, da jeg var ung babysitter... men alle rystede på hovedet af mig dengang!

00

en idé hvor jeg kunne side hvor som helst i verden og gennemføre min forretning der, uafhængig af tid og sted og fysisk tilstedeværelse

00

Tandpasta - ej kedeligt! Men en kunde har en rigtig god forretning igang med økologisk hundeshampoo - det måtte gerne ha' været mig :)

00

SKAT... Jeg tror det firma kradser kassen ind. ;) Nej helt seriøst så ville det jo nok, som så mange andre også siger.... FACEBOOK.

00

Et hvilket somhelst produkt, som mange har brug for, og som ingen aner, hvor kommer fra. For eksempel plasticposen, alu-folie eller tøjklemmen.

00

microsoft, google, apple eller måske bare papirclipsen ? handler jp reelt bare at finde på noget simpelt som ALLE simpelthen MÅ eje..

00

iTunes/iPod konstellationen er fuldstændig genial. Den styrkede Apples salg af både iPods og Mac computere og gav dem hele musikbranchen.

00

som 13 årig fandt jeg på P-Watch men den kunne ikke lovliggøres og dermed faldt det til jorden. Nu har en anden vundet på den.

00

Har læste en bog af Anthony de Mello med titlen: 'Bevidsthed, bevidsthed, bevidsthed'. Det er for mig at se essensen, i det jeg arbejder med!

00

Internet-databaser. Altså som bilbasen og lign, samle forhandlere og købere på et site og selv få en % sats af alle køb.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste