på Amino
Spørgsmål: Hvad er det bedste du har gjort for din virksomhed det seneste år?

At tage opgaver ind, som måske burde have kostet kunden noget mere. Jeg gjorde det for markedsføringens skyld, og det virkede. HUSK! Det koster penge, at tjene penge!

00

Jeg fik TV2 til at ændre i deres artikel om hvordan man finder den bedste håndværker. Vi var ikke nævnt så det måtte naturligvis være en fejl.

00

Det bedste jeg har gjort er at gå ind i et samarbejde med min gamle kollega. Der er meget behov for at hjælpe, støtte omkring det administrative i en virksomhed.

00

Jeg har fundet ind til min kærne kompetence, været mig selv, og været åbent for nye ting ude fra - stay open, you never know, the lightning might strike..

00

Det begrænsede budget til markedsføring har gjort mig kritisk i markedsføringen. På den gode måde! Har ramt målgruppen og ikke alle mulige andre

00

Gjort mere opmærksom på mig selv som person, og at det ikke altid handler om den billigste pris, men også om det personlige indslag i en enkeltmandsvirksomhed.

00

Det bedste jeg har gjort for min virksomhed er at udbrede det mere og mere til alle. Skabe et netværk som formidler det gode Brand af kosttilskuddet videre til andre.

00

Lavet "To-Do-List" hver gang jeg kommer på noget nyt jeg skal gøre i dag, så slipper jeg for alt "Hmm hvad skulle jeg nu" tidsspildet.

00

Jeg er stoppet i som konsulent i oliebranchen i Norge, og bruger nu energien på egne produkter samt freelance opgaver inden for mekanisk udvikling og konstruktion

00

Koncentreret mig om den gode historie og været 'ligeglad' med tiden jeg har brugt på opgaven. Nydt 'rejsen' og haft fokus på kvalitet.

00

Produceret et helt nyt album med Platinum Award Winning Producer Mr Dito godwin og indspillet 4 musikvideoer med multi award winner fotograf Mr Martian Julian.

00

At gøre ting selvom man måske er lidt nervøs, da det er "nyt". Efterfølgende tænker man ofte, "var det bare det"? :o)

00

Jeg mener, at jeg har bidraget til at vi er langt bedre organiseret og har en langt bedre hold spirit end tidligere. Dette er dog langt fra min fortjeneste alene.

00

At vove mig ud i at udstille og gå i gang med at lave en hjemmeside. Synes jeg har fundet et gråt hår efter at have sidder med der hele dagen,,?

00

At starte den. Mange passagerer har efterspurgt min viden og rådgivning, men det har været gratis for dem, da jeg ikke har været registreret.

00

At ændre kurs! Arbejder stadigvæk på den nye kurs, og håber på at få søsat den, så snart projektet er færdigt!

00

At designe en hjemmeside pro bono for en norsk nødhjælpsorganisation. Det føles bare godt, at bruge sin kompetencer til at hjælpe andre.

00

Jeg har lige investeret i et system til at automatisere impostor-testen, som jeg forinden havde fået lov til af dr. Clance at oversætte til dansk

00

Været tålmodig, fået den rigtig partner ind, det rigtig netværk. Dermed også at arbejde 24/7 og 100 % fokus. Ingen fest og farver.

00

Ændret på visionen; dvs. gået væk fra "kæft, trit og ret" og over imod en "vi er alle sammen sammen" tilgang.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste