på Amino
Spørgsmål: Hvad er det bedste du har gjort for din virksomhed det seneste år?

https://thegreycup.co/ https://thegreycup.de/ https://greycupthe.de/ https://greycupi.de/ https://cupgreylive.co/ https://cflgreycuplive.co/ https://redblacksvsstampeders.co/ https://ottawavscalgary.co/ https://ottawavsstampeders.co/

00

Forsøger at afvikle den. Det er nemlig lettere at bygge op end at lukke ned. Varelageret er stadig brugbart og kunderne er der - et eller andet sted. Jeg bruger ikke penge på reklame udover DKK 400,- til hjemmesiden.

00

I 2011 blev jeg en del af et kontorfællesskab i Dronninglund, hvor jeg deler kontor faciliteter med andre iværksættere. Vi bruger hinanden og det er rart have "kollegaer" selvom at man arbejder alene.

00

Jeg er begyndt endelig at arbejde på de idéer og planer jeg har brugt år (og ressourcer) på at undersøge, arbejde på og forberede, men som jeg opgav hen ad vejen, og det har sat skub i tingene.

00

Solgt ét af mine brands som jeg ikke brændte for længere og samtidig erkende at mine interesser ligger i innovation og opstart af projekter for derefter at afhænde dem eller lade andre drifte tingene.

00

Begyndt at erkende mine svagheder, fortælle dem til folk omkring mig - for at fokuser på lige der hvor jeg er svag og styrke det område. Betragt dig selv om et athlete når du er iværksætter!

00

2012: At starte den, at give mig selv det los og kaste mig ud på dybt vand. Efter et år lukkede jeg det så igen da trenden for mit firma aftog gevaldigt og grundlaget derfor ikke længere var der.

00

Det var at komme igang med onlineprodukter. Jeg elsker at skabe, fylde og afholde onlineforløb. Og med online-forløbene har jeg fået mere tid, tjener mere - samtidig med at jeg hjælper flere!

00

Hmm.. Måske at jeg har begrænset antallet af samarbejdspartnere... Oplevede mange blokader før i udviklingen selvom jeg også satte pris på et godt team som man kan snakke med til dagligt.

00

Starte forfra. Væk/ud med gamle tegninger, ideer og designs. Nyt lokale (værksted, er flyttet til Kbh K.) Holde igen med at designe og i stedet udvikle nyt koncept og indsamle data til ny start.

00

Jeg synes bare det går dårligere år for år. Det er stort set umuligt at køre en rentabel virksomhed i Danmark. Med mindre man ikke har et problem med at fylde piller på folk.

00

Drejet den og styret den efter kundernes behov. Forsøgt at sætte flere ting igang for mere vækst. Husk (kunder retter sig ikke ind til dig ! Du skal skabe slusen og fange dem) FISK 8))

00

At forfølge min - intuitive - indskydelse om at deltage i et trænings-seminar i London vedr. anvendelse af Internet, SoMe + networking for virksomheder, til at fremme deres forretning

00

At jeg er startet og at det ikke kun blev ved tanken. Har mødt mange i min tid ved Skat, som havde svært ved at forstå regnskab/skat, og der håber jeg at kunne hjælpe

00

Jeg tog sammen med en kollega ud og besøgte mange af vores kunder, for at finde ud af hvorfor de handlede med os. Det gav et rigtig godt, og overraskende, indblik i vores eget produkt.

00

Oprettet den, Købt kassevogn med 2000kg træk, slået mig sammen med min makker, skabt mange kontakter, solgt en del, lavet alt papirarbejde, fået betalt gæld af m.m.

00

Afsløret Skat, Borgerambassadør Jens Drejer, Landsskatteretten, Kbh. Byret og Kbh. Politi B. Der alle samarbejder for at snyde dig. De lyver og skriver falske Tiltalerejsninger.

00

at tro på mig selv og arbjede det op fra bunden, selv om folk syntes det var lidt mærkeligt, at gå fra lederjob i 20 år og så starte rengørings virksomhed op

00

Jeg tænker på hende 24-7, sender hende blomst i ny og næ...nusser hende bag øret, fortæller hende at hun ikke har taget på (men det skal hun nok komme til)

00

Jeg har åbnet en hjemmeside. Det har jeg aldrig prøvet før og det har været tidskrævende men også givtigt. Jeg har stadig meget at lære om SEO osv.

00

Forrige 1 2 3 4 5  ... Næste