på Amino
Spørgsmål: Hvad er dit bedste forretningsråd til en ny iværksætter?

Det er måske en kliche. Men jeg vil da uden tøven sige, at man bare skal kaste sig ud i tingende. Livets udannelse stopper aldrig og erfaringer får vi kun flere af, ved konstant at udfordre os selv .

00

Start med at lave et budget. Få evt en kyndig til at hjælpe dig hvis du ikke er talstærk. Du må vide om dit produkt kan bære omkostningerne før du bliver opslugt af ideen og processen.

00

Man kan ikke læse sig frem til alle fejl. En kæmpe genvej er at komme i gang med sin ide, og tage udfordringerne som de kommer, fremfor at bruge tid på at læse om mulige fremtidige udfordringer.

00

Få hjælp til bogføring, så det bliver korrekt fra starten - samtidig nøjes du med fokus på core business. Brug Dinero, jeg har jeg netop skriftet til - det er enkelt og professionelt.

00

Sørg for familien er med på ideen, og ved det koster langt flere timer end noget andet, og du vil trække store veksler på deres overbærenhed i en opstartsface, der kan vare flere år.

00

Tænk nogle år frem i tiden, hvor går trenden, er det virkelig noget du brænder for, er du villig til at bruge de kræfter det kræver og hvordan skaffer du den nødvendige kapital.

00

Hvis du vil noget, så gå efter det, følg din passion for det, men giv aldrig op. Tabere og vindere er det samme. Forskellen mellem dem er bare at vinderne rejser sig op igen og gør det igen.

00

Det gælder om at have en stor portion gåpåmod og man skal ikke lade sig gå ned på fejl og ideer der ikke bliver en succes. Man lærer hele tiden og det er vigtigt at holde gejsten.

00

Lad vær med at tude og tro andre skal investere i dig, på med vanten og fuld skrue fremad. Giv ikke andre skylden for din manglende succes men tag ansvar og forbered dig på 80-100 timer om ugen.

00

Undersøg potentialet i markedet før du hopper ud i håbet om eventyret? Det minimerer risikoen for stort tab. Hopper du alligevel ud i det, så sørg for at have overvejet exit-strategi.

00

Glem ikke at få styr på lovgivning og papirarbejdet når du starter selvstændig virksomhed. Er så kedeligt, at ikke have betalt skat i et helt år og så få et smæk!

00

Hvis der er penge i din egen interesse, go for it! Læg lige så meget energi i dit arbejde, som dit hjerte tillader dig, og hav gode venner og familie til at bakke dig op, når du er træt.

00

Tak ja, til alle de gratis kurser SKAT tilbyder iværksættere. Skaf dig en revisor, hvis du har råd, jeg har ikke råd til at lade være, og hun har tjent sig selv hjem hvert år.

00
Kim

Lad være at bruge tid på at genopfinde den dybe tallerken. Allier dig med folk der har erfaring med det basale, så du kan bruge krudtet på din kernekompetence og forretningsudviklingen.

00

Tro på dit produkt, selvom andre har noget der ser bedre ud, de andre er også startet hvor du står. Hold udgifterne nede, brug kun penge på det du kan formå. Betal altid til tiden.

00

Som ny iværksætter ville jeg anbefale at tænke projektet helt igennem og tage kontakt til folk i branchen, da de vil kunne guide og give vigtig info i forhold til ens mål og ambitioner.

00

Overvej hvor meget du vil give din drøm inden du går i gang mht økonomi og allervigtigst tid 37 timer om ugen eller 90 timer gør dig dette klart så der er noget at arbejde ud fra.

00

Tilknyt en professionel erhversleder fra samme niveau som du vil starte. Aldrig skrive under for häftelse eller som kautionist - men hvis absolut nödvendigt saa indret dit liv som du intet ejer.

00

Spørg dig selv hvorfor du vil starte på din ide, inden du kaster dig ud i det. Hvad er dit motiv? Hvis det er penge frem for interessen for at skabe din ide, er chancen for succes langt mindre.

00

Hold fast og lad være med at pive, fokuser på det positive og tag ved lære af det negative, vær aldrig bange for at kontakte de store kanoner for at søge råd og vejledning.

00

Forrige ... 6 7 8 9 10  ... Næste