Biblen til dig der skriver dine egne nyhedsbreve

Tekstforfatteren Cristina Klitsgaard har skrevet, måske den bedste bog der er på markedet lige nu, til dig der skriver nyhedsbreve selv.


Alle Amino PLUS medlemmerkan helt gratis hente tekstforfatteren Christina Klitsgaards 80 siders e-bog omat skrive nyhedsbreve der sælger. Bogen koster normalt 549 kr. + moms men den er som sagt gratis for dig der erAmino Plus


Med Christina som læremester kan du lære at optimere konverteringen på dinenyhedsbreve og få et salg der sparker røv!


I bogen er der gode konkrete råd som let kan implementeres i takt med læsningenaf bogen. Bruger du nyhedsbreve i din virksomhed og har du ikke læst denne bog,så er du bagud, længere er den ikke.


I bogen giver Klitsgaard alle de råd som du normalt skal betale hende for, sådu slipper for at bruge tid på konsulent besøg.

I bogen giver Klitsgaardalle de råd som du normalt skal betale hende for, så du slipper for at brugetid på konsulent besøg.

De få timer du bruger påat læse denne bog har tjent sig selv hjem i løbet af ingen tid, når førstkonverteringen på dine nyhedsbreve ryger i vejret

 

Kom i gang!

Hvis du ikke alleredesender nyhedsbreve, så er det bare at komme i gang, det er den mestundervurderede salgskanal online og med denne bog er du sikker på at seresultater med det samme!

Selv hvis du ingenhjemmeside eller webshop har kan du bruge denne bog. Der er gode råd og trickstil hvordan du skriver sælgende tekster i det hele taget og på den måde kan denogså bruges til alt mulig anden skriftlig markedsføring.


Få adgang til dette tilbud - Bliv Amino Plus medlem
Vi bruger cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på Amino
OK Læs mere