Biblen til dig der skriver dine egne nyhedsbreve

Tekstforfatteren Kristina Klitsgaard har skrevet, måske den bedste bog der er på markedet lige nu, til dig der skriver nyhedsbreve selv.


Alle Amino PLUS medlemmer kan helt gratis hente tekstforfatteren Christina Klitsgaards 80 siders e-bog om at skrive nyhedsbreve der sælger. Bogen koster normalt 549 kr. + moms men den er som sagt gratis for dig der er Amino Plus


Med Christina som læremester kan du lære at optimere konverteringen på dine nyhedsbreve og få et salg der sparker røv!


I bogen er der gode konkrete råd som let kan implementeres i takt med læsningen af bogen. Bruger du nyhedsbreve i din virksomhed og har du ikke læst denne bog, så er du bagud, længere er den ikke.


I bogen giver Klitsgaard alle de råd som du normalt skal betale hende for, så du slipper for at bruge tid på konsulent besøg.

I bogen giver Klitsgaard alle de råd som du normalt skal betale hende for, så du slipper for at bruge tid på konsulent besøg.

De få timer du bruger på at læse denne bog har tjent sig selv hjem i løbet af ingen tid, når først konverteringen på dine nyhedsbreve ryger i vejret

 

Kom i gang!

Hvis du ikke allerede sender nyhedsbreve, så er det bare at komme i gang, det er den mest undervurderede salgskanal online og med denne bog er du sikker på at se resultater med det samme!

Selv hvis du ingen hjemmeside eller webshop har kan du bruge denne bog. Der er gode råd og tricks til hvordan du skriver sælgende tekster i det hele taget og på den måde kan den også bruges til alt mulig anden skriftlig markedsføring.


Få adgang til dette tilbud - Bliv Amino Plus medlem