på Amino

Statistik

Denne profil blev set 18 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Jesper Nissen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Jesper Nissen anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Jesper Nissen

Profil

Jesper Nissen 

49 år fra Gadstrup
284  Indlæg
1.199  Point

Jesper Nissen finder du også her:

   Min biografi

Jeg har været selvstændig og iværksætter siden 2008, da jeg stiftede webbureauet Computerpeople. Dette blev i 2019 solgt til Standoutmedia, og jeg har nu oprettet web- og seobureauet SEO Danmark. 

Min hovedbeskæftigelse er SEO og SEO-optimerede Wordpress hjemmesider.

   Skæve facts om mig
Jesper Nissen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
 • 03-01-2009
 • Ordrerne begynder at komme

  Jeg startede det nye år med at få en ordre i hus 1 januar. Wordpress hjemmeside systemet kan gå hjem og vugge :-)  Det var ret fedt. Det firma jeg var ude og vise mit system til, ville gerne have lavet deres hjemmeside i det. Superlækkert. Der er heller ikke så mange fejl i mit system lige for tiden.

   

 • 11-12-2008
 • Irriterende fejl i CMS

  Det var dog irriterende. Der bliver ved med at være nogle irriterende fejl i min editor i mit CMS. Lidt ligesom i når man laver en Wordpress hjemmeside. Jeg har forståelse for det, fordi der bliver brugt latterlige mængder javascript til at lave wysiwyg editoren, men det er mega irriterende, når folk gerne vil se en demo, og jeg har de første par hjemmesider, som stadig mangler at blive lavet færdige.

  Idag har jeg haft en diskussion med mine hviderussere omkring vi skal lave et PHP API, eller om alle moduler i fremtiden skal udvikles i Java ligesom resten af systemet. Vi tager formentlig PHP vejen. Jeg forestiller mig lidt at åbne for flere sprog end PHP. Det kunne være ret fedt. Fortsættelse følger,

 • 05-12-2008
 • errors

  Hmm der var vist lige et par lus der skulle klemmes i version 1.0.... Tror jeg skal lave noget søgemaskineoptimering istedet...

 • 03-12-2008
 • nisseCMS færdigt i version 1.0

  Så er mit CMS færdigt i version 1.0. Hold op hvor når man lidt på 3 måneder, det er jo sygt. Men jeg er stolt og tilfreds med vores WYSIWYG editor. Hvis man vil have en demo, kan man skrive til mig, så sender jeg brugernavn og password til et demosite.

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Jesper Nissen's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere
Besøg vores samarbejdspartnere :