på Amino

Statistik

Denne profil blev set 51 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Rasmus Damkjær følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Rasmus Damkjær anbefaler disse feeds
 

Rasmus Damkjær 

København
84  Indlæg
283  Point

Rasmus Damkjær finder du også her:

   Min biografi
Rasmus Damkjær har ikke skrevet noget om sig selv.
   Skæve facts om mig
Rasmus Damkjær har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
 • 19-06-2024
 • Velkommen til Nord Advise

  Til et netværksmøde hos Lyngby Boldklub mødte jeg Martin fra Nord Advise, som nu er blevet kunde hos min virksomhed. Nord Advise arbejder med ESG, og vi glæder os til samarbejdet.

 • 08-02-2024
 • Ny side om AirFryere

  Opdag den ultimative guide til airfryere på vores platform! Vi er her for at udstyre dig med detaljerede anmeldelser og råd om top airfryere tilgængelige på markedet. Er du optaget af et sundere alternativ til at nyde friturestegt mad, eller ønsker du at udforske de seneste trends inden for køkkenudstyr, er du kommet til det rette sted. Vores eksperthold vil introducere dig for et udvalg af airfryer-modeller, analysere deres nøglefunktioner samt fordele og ulemper.

  Gennem vores dybdegående sammenligninger hjælper vi dig med at vælge den ideelle airfryer, der matcher dine krav og smag. Følg med os, og lad os gøre det lettere for dig at vælge den bedste airfryer.

 • 18-12-2023
 • Nyt projekt med en pizzahjemmeside

  Jeg har kastet mig over et nyt projekt, der omhandler et pizzaunivers. Tanken er, at skabe en side der samler alt omkring pizzabagning. Der er tips og tricks, artikler om pizzaudstyr og en gennemgang af forskellige pizzaovne såsom en elektrisk pizzaovn og en pizzaovn til gas.

  Jeg er netop ved at færdiggøre de første opskrifter til hjemmesiden. Jeg glæder mig til at folde hjemmesiden endnu mere ud. I kan følge med på pizza-ovnen.dk.

 • 01-05-2023
 • Hastighedsoptimering 100 af 100 mulige

  Vi har efterhånden arbejdet med Zanzibar Højskolen i en del år. Det er en dansk højskole i Afrika - nærmere bestemt beliggende på den tropiske ø, Zanzibar, i Tanzania. Vi er begyndt at arbejde på hjemmesidens hastighed og rydde op i flere års tekniske fejl og medier. Vi er relativt hurtigt kommet i mål, og nu har vi opnået en score i Google Page Speed på 100 ud af 100 på desktop og 90 på mobil!

 • 10-02-2023
 • Ny kunde til Berthu & Co

  Alkotrax har valgt os som mediebureau til at håndtere deres Google Ads og SEO. Alkotrax er forhandler af alkolåse til biler, der betyder at personer med en dom for spritkørsel hurtigere kan få hverdagen tilbage. En alkolås bliver installeret i bilen, og betyder at føreren ikke kan starte bilen med en for høj promille. 

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Rasmus Damkjær's Gæstebog