på Amino

Statistik

Denne profil blev set 63 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Rasmus Damkjær følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Rasmus Damkjær anbefaler disse feeds
 

Rasmus Damkjær 

København
84  Indlæg
283  Point

Rasmus Damkjær finder du også her:

   Min biografi
Rasmus Damkjær har ikke skrevet noget om sig selv.
   Skæve facts om mig
Rasmus Damkjær har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
 • 01-05-2023
 • Hastighedsoptimering 100 af 100 mulige

  Vi har efterhånden arbejdet med Zanzibar Højskolen i en del år. Det er en dansk højskole i Afrika - nærmere bestemt beliggende på den tropiske ø, Zanzibar, i Tanzania. Vi er begyndt at arbejde på hjemmesidens hastighed og rydde op i flere års tekniske fejl og medier. Vi er relativt hurtigt kommet i mål, og nu har vi opnået en score i Google Page Speed på 100 ud af 100 på desktop og 90 på mobil!

 • 10-02-2023
 • Ny kunde til Berthu & Co

  Alkotrax har valgt os som mediebureau til at håndtere deres Google Ads og SEO. Alkotrax er forhandler af alkolåse til biler, der betyder at personer med en dom for spritkørsel hurtigere kan få hverdagen tilbage. En alkolås bliver installeret i bilen, og betyder at føreren ikke kan starte bilen med en for høj promille. 

 • 12-12-2022
 • Endnu en ny kunde

  LetsGo Fleet har valgt Berthu & Co som digitalt bureau. 

  Vi skal udbrede kendskabet til LetsGo's komplette system til flåde styring af biler via online markedsføring. I dag anvendes systemet bl.a. hos delebilordningen LetsGo, men også hos flere forskellige kommuner til netop håndtering, optimering og administration af bilflåden.

 • 14-11-2022
 • Mange årige kunder

  Jeg er stolt over, at flere af mine kunder på bureauet har været der i mange år. Det gælder fx teleselskabet Uni-tel, der næsten har været med siden jeg lancerede et digitalt bureau. Vi håndtere al digital annoncering for Uni-tel såsom Facebook, LinkedIn og Google Ads (Tekst, Display og Youtube), og selvfølgelig SEO. Sidstnævnte er vi blandt branchens top, når det kommer til organisk synlighed. 

  Uni-tel er et teleselskab for virksomheder, og udbyder alt fra traditionel telefoni, og internetelefoni, mobilabonnement erhverv til Softphone og komplekse omstillingssystemer.

  Det gælder også møbelvirksomheden Indretningsfabrikken, hvor det især er deres B2C-platform, Livin.dk, som vi har arbejdet meget med. Liv'In har nogle rigtig flotte langborde, der fåes i alverdens varianter med forskellige træsorter til en pris, der er til at forstå, men uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er deres egne borde, og disse har i høj grad været omdrejningspunktet for vores SEO-arbejde og Google Shoppingannoncer. Det betyder, at vi fx ligger nr. 1 på søgeord såsom "langbord med udtræk", "lang spisebord" og "langt spisebord med udtræk". En af deres populære varianter af bordet er et hvidt spisebord med udtræk, som for nyligt også har taget et flot ryk frem på organiske placeringer.

  Læs mere om hvad vi laver og hvilke virksomheder vi samarbejder med på Berthuogco.dk

 • 26-10-2022
 • Ny kunde til Berthu & Co

  kbh-kollegier.dk er i dag en del af mediebureauet, Berthu & Co, der hjælper mange forskellige virksomheder med ecommerce og markedsføring.

  Produktionsselskabet Bow Tie Productions er seneste kunde i porteføljen, der udmærker sig ved at være super ambitiøse og entusiatiske på deres kunders vegne. De producerer reklamefilm og videoer til både de små projekter, store filmlærreder og produktvideoer. De er nørdet på en fed måde, og går vældigt meget op i deres udstyr. Vi glæder os til samarbejdet. 

   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Rasmus Damkjær's Gæstebog