på Amino

Statistik

Denne profil blev set 5 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Thomas Clement følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Thomas Clement anbefaler disse feeds
 
Profil

Thomas Clement 

6070 Christiansfeld
4  Indlæg
20  Point

Thomas Clement finder du også her:

   Min biografi

Jeg er en erfaren Key Account Manager med en solid baggrund inden for engros- og detailhandel. Min ekspertise ligger i at håndtere nøglekunder og udvikle skræddersyede private label-løsninger. I øjeblikket er jeg ansat hos Nowocoat Industrial A/S, hvor jeg er ansvarlig for at forhandle kontrakter, implementere prisstrategier og analysere data for at optimere produktionen og salget.

Tidligere har jeg haft en succesfuld karriere som Key Account Manager hos Trioworld. Her var jeg ansvarlig for salget af min egen kategori og havde ansvar for et større millionbudget. Jeg udviklede private label-løsninger, forhandlede kontrakter og implementerede prisstrategier. Udover det proaktive salgsarbejde, havde jeg også ansvaret for markedsanalyse og servicering af en bred vifte af kunder, herunder grossister, detailhandlere, B2B-slutbrugere og den offentlige sektor.

Før min tid hos Trioworld var jeg ansat som Key Account Manager og Indkøber hos CMP Direct ApS, hvor jeg håndterede indkøb og salg af møbler og brugskunstprodukter. Min rolle inkluderede forhandlinger, styring af produktudvikling og risikovurdering. Jeg samarbejdede også med designere og deltog i offentlige udbud. Mine primære kunder var danske detailkæder, og jeg etablerede succesfulde partnerskaber med store detailhandlere.

I begyndelsen af min karriere arbejdede jeg som Key Account Manager hos Schou, hvor jeg primært solgte nonfood-produkter til detailkæderne. Min rolle involverede håndtering af produktsortimenter, forhandling af private label-løsninger og aktivt salgsarbejde. Jeg betjente en bred kundebase, lige fra selvstændige detailhandlere til store detailkæder.

Min karriere startede hos Aunsbjerg.com A/S, hvor jeg arbejdede som sælger og kontorassistent. Her fik jeg erfaring inden for kundeservice, salg og kontoradministration samtidig med, at jeg uddannede mig inden for administration og debitorstyring.

Gennem hele min karriere har jeg fokuseret på at sikre kundetilfredshed, opbygge stærke relationer og optimere salgsstrategier. Jeg er analytisk af natur og har stærke kompetencer inden for forhandling, risikostyring og forretningsudvikling.

Centrale kompetencer: Udvikling af nøglekunder, Analytiske kompetencer, Rådgivende salg, Forhandling, Risikostyring, Forretningsstrategi, Kundetilfredshed, Teammotivation, Kundeservice.

   Skæve facts om mig

Hvornår startede du din første virksomhed og hvad lavede den?
I 2019 lavede jeg en webshop der solgte sko.

Hvilken forretningside ville du gerne have fundet på?
Dinero er ret genialt. Det er en af de ideer hvor man tænker, hvorfor har det ikke eksisteret altid. Det er must med et regnskabprogram for iværksættere og mindre virksomheder som er til at forstå.

Hvis du ikke skulle bekymre dig om penge, hvad lavede du så nu?
Rådgav nødlidende virksomheder omkring optimering og salg. Det er noget af det jeg er bedst til, men jeg kan ikke få mig selv til at tage penge for det, og jeg har ikke råd til ikke at tage penge for det. Derfor gør jeg det ikke nu.

Hvad er dit yndlingsmotto?
Den der ved alt har intet lært.

Hvad er dit bedste forretningsråd til en ny iværksætter?
Lav en business plan, hold dig til din strategi. Noter ups and downs. for downs det kommer der, og så længe du har styr på det cashburn er det bare med at holde vejret så længe du kan se dig ud af det. Hold altid fokus på hvad det væreste er der kan ske, og sikre dig at det ikke sker. Involvere dig ikke mere økonomisk end du har råd til.

Hvad er det dummeste du har gjort?
Da salget gik i stå "panikkede" jeg og investerede i en ny varekategori.

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Thomas Clement's Gæstebog
   Mine aktiviteter