på Amino

janubis's Announcements

5  Indlæg
18  Point


 • 10-10-2015
 • kanaljekroket

  Quiz…knoldkroket, klokkekroket, krokadeWaou

   

  Kan være topografisk udbygget, men behøver ikke.

  Længdeklik/sværhedsklik.

  Buer kan være sidste kategorispørgsmål, eller første spørgsmål på ny. Buen kan ligge så langt væk, at man ikke tør at få kuglen igennem endnu, men må nærme sig gradvist i sværhedsgrader. Svares forkert enten bliver man stående, eller sendes man bagud proportionalt med valgt sværhedsgrad. Enten listes vinklen ved valg af sværhed, eller en Random Genereator kan vælge vinklen bagud, dette er med henblik på krokadespilet. 

   

  KROKADE. Her kan man også klikke på den andens kugle, hvis den er indenfor et bestemt område. Den kan ligge irriterende, så den senere kan nå ens egen kugle foran buen, og man så vil gå efter at skyde den væk. Dog må den anden nok også have lidt at sige, eller random generator, ellers ryger den kugle jo nok ret langt væk.

  Alternativt kan man lade længde/sværhed hen til kuglen være den samme afstand som kuglen skydes væk,…. retning bestemmer skyder, og næste spørgsmål for staklen er så med netop denne sværhedsgrad lagt oveni i sit valg.

   

  I princippet kan man lade buen være passage fra en kategori ind i en anden uden holdt, ligesom i real kroket, hvor man også får et frislag. Hvis der er 3 i afstand hen til buen, og man tager sværhed 7, så er man 4 inde på den nye kategori, som er kendt. Kendt fordi, hvis det er en hadekategori vil man prøve at hente så meget fra den forrige kategori som muligt. Banen skal passeres to gange, først på udturen i retning fra startpælen mod vendepælen og derefter på hjemturen, som foregår i modsat retning. Sidstnævnte bevirker jo så, at man ikke kommer ind i kategorierne helt på samme måde på vej hjem som på vej ud. Foreslår dog, at man ikke må lave krokade, hvis lederen er på vej hjem, og den anden stadig på vej ud. Dog må den sidste godt gøre det mod lederen, hvis denne er på vej hjem, og han ej..

   

  Regler om frislag fra kroket kan anvendes.....

  Andre chikaner og chikanekort kan introduceres.....

   

  CLOCKCROQUET-KLOKKEKROKET

  Tidsdimension som ønsket

   

  ROQUE hurtighed i svaret m.m.…..skakur......bandebane, to kugler pr mand, se menu

 • knoldgolf- og knoldkroket med krokade

  www.klokkegolf.simplesite.com

  Kategorigolf/minigolf:

  9kategorier.

  En til flere spillere.

  Hole in one er sværeste valgte spørgsmål med kort svartid

  knoldgolf på tid....Vild

   

   

  Det kan sættes op på alle mulige måder, men ideen er, at hvis du overvurderer dine egne evner kan du tabe, men også hvis du undervurderer dem. Og handikapsystemet gør, at børn og ældre kan nivellere playingfield, eventuelt også ved at indtaste alder hver især.

  Både kategori og kategoriens hullængde kan varieres via random generator,…. såre surt at få en hadekategori op, og så er hullet ovenikøbet langt. Og eventuelt på tid. Omvendt jo med favoritkategori på kort hul. Men alt fastsættes fra start som ønsket.    Hulspil muligt mellem to eller flere. Ved hulspil tælles kun vundne huller...f.eks. på ni huller 4-5 eller 9-0. Her kan man ty til at spille sikkert, jo sårn lige lidt under sin sværhedsgrænse, hvis den anden har dummet sig. Dog derved brugende flere slag, hvilket får lidt betydning på greenen, da man her tager udgangspunkt i slag op til greenen.

  Hulspil er særligt egnet til minusvariant.  Fejlslag tæller minus, og man kommer længere væk fra flaget på lige linje. Enten -1 altid, eller med slagets sværhed, altså -3, hvis man tog sværhed 3. Man kan faktisk komme langt bagfra i møjminus, og skyde over de andre på et luckyshot/haille Mary. Og spillere kan på netop hulspil balancere omkring, hvor langt de tør lade den anden komme mod flaget før end de føler sig nødsaget til at risikere lucky shot. Hvis jeg ved, at min ven er god på netop denne kategori stresser det jo een, hvis han er kommet lidt frem i plus, mens jeg er kommet bare lidt i minus. Minus kan også anvendes i normalt golf, slagspil, hvilket så vil flytte lucky shots frem til de sidste huller.

RSS