på Amino

Statistik

Denne profil blev set 72 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Virksomheder jeg følger

Simon Børsting Sørensen følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Simon Børsting Sørensen anbefaler disse feeds
 

Abonnenter på indlæg

Disse brugere abonnerer på indlæg fra Simon Børsting Sørensen

Simon Børsting Sørensen  

32 år fra Aarhus C
2.152  Indlæg
8.287  Point

Simon Børsting Sørensen finder du også her:

   Min biografi

Hejsa og mange tak fordi du kiggede forbi :-) 

Mit navn er Simon og jeg driver sammen med min energiske partner Samuel, webbureauet ErhvervsHjemmesider.dk. Vi udarbejder kvalitetsbevidste webløsninger, til fornuftige priser. Vi udarbejder primært vores kunders webløsninger i WordPress CMS. Wordpress et fleksibelt system der er nemt at arbejde i og efterfølgende rette i når du skal lave et
web design. Med i rygsækken har vi erfaring fra over 1100 udarbejdede løsninger. Hos os har vi fokus på med personlig rådgivning og god service at skabe en værdifuld online tilstedeværelse for de erhvervsdrivende.

Udover hjemmesider har vi også kompetencerne til at lave en professionel webshop.  Vores primære fokus er, at en hjemmeside skal være salgsvenlig og dens primære funktion er at bidrage til forretningen. Ud over billige hjemmesider og professionelle webshops har vi en bred produktlinje med redskaber til, at eksponere på internettet såsom søgemaskineoptimering, grafik og Google Adwords. Vi oplever en stigende vækst, hvilket i høj grad kan skyldes vores store indsats for, at gøre vores kunder tilfredse.

Går du med tanker om at få lavet en hjemmeside, eller har du allerede et web design der har brug for en kærlig hånd? Vi har på vores udviklet en hjemmeside prisberegner hvor du hurtigt og nemt kan få en pris på hvad din nye løsning skal koste. Den er naturligvis helt gratis og uforpligtende at bruge.

Er du interesseret i at se hvilke løsninger vi har lavet, så tag gerne et kig forbi www.erhvervshjemmesider.dk/referencer. Det kunne jo være, at du sad med et behov vi kunne løse. Jeg kan kontaktes på 70 40 40 50 eller simon@erhvervshjemmesider.dk .

Med venlig hilsen
Simon Børsting Sørensen 
Partner, ErhvervsHjemmesider.dk ApS
Telefon: +45 70 40 40 50 

Direkte: 69 69 11 34

   Skæve facts om mig
Simon Børsting Sørensen har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Peter Nielsen skrev: analyse
18-09-2014 12:15

Hej Simon

Kan du lave en analyse af min side?

http://www.asianliving.dk/

Mvh 

Peter

   Mine aktiviteter
Se mere