på Amino

Statistik

Denne profil blev set 25 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Mark Källstrøm følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Mark Källstrøm 

København
725  Indlæg
2.820  Point

Mark Källstrøm finder du også her:

   Min biografi

Jeg hedder Mark og startede i November 2014 min egen virksomhed op.

Nu er jeg nået dertil hvor jeg gerne vil starte en webshop.

Derfor har jeg startet Naturhandel hvor jeg gerne vil sætte fokus på problemet med at bybørn bliver frataget muligheden for at få naturoplevelser.

Jeg arbejder lige pt. på Skolen i Sydhavnen inde i København og det er mit helt klare indtryk at der simpelthen ikke er hverken ressourcer eller natur i nærheden til ungerne. Jeg har ansvar for legepladsen og den natur vi har er 2 kunstige bakker - En med en blanding af mudder og græs og en anden med en blanding af mudder og pilebuske.

Jeg var på tur i skoven med en af 2. klasserne i efteråret 2017 hvor jeg erfarede deres store forbløffelse over de mindste ting som f.eks. en sort skovsnegl. 

Noget tyder altså på at de slet ikke bliver eksponeret for naturen.

Den natur de får at se er som oftest Den Blå Planet eller Zoologisk have en gang om året. - Ikke at der er noget i vejen med de to ting, men jeg synes ligesom ikke at de formidler den danske natur og det er jo også dyr i fangeskab man viser frem.

Jeg synes at børn mangler at komme ud i skoven og få jord under neglene. Lede efter bænkebidere, regnorme mv. Finde rester fra dyr i skoven og måske se en hjort eller en hare. 

Jeg vil gerne have forældrene på banen i forhold til at lave naturoplevelser for deres børn og derfor har jeg lavet produkterne i Natur Butikken som en Byg Selv kasse hvor man selv kan sammensætte de materialer som man har brug for til en given natur aktivitet.

Jeg bruger Amino her for at sparre i forhold til det hele. Den største udfordring er nok hele markedsføringen af det, for der er ikke nogen der har lavet det jeg laver.

   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Mark Källstrøm's Gæstebog
   Mine aktiviteter
Se mere