Kocemba´s projektet udsprang af en ide om at gøre the
mousserende.
Vi ville lave en drik uden farvestoffer, kemiske
tilsætningsstoffer og deslige og vi ville lave et produkt med naturlige
ingredienser, friske råvarer og en smag som ikke var smagt før.
Målet var at lave en alsidig mousserende drik, som kan nydes ved forskellige lejligheder og
har en bred vifte af anvendelses muligheder. Vi ønsker at lave en drik der er
smagende uden aromaforstærkere, og vi vil lave det så klimavenligt som muligt.
For os er det smagen der tæller, lavet på gode naturlige råvarer og nøje sat
sammen efter vores knowhow.
Vores produkt er blevet pasteuriseret på flasken så
vi kan garantere holdbarheden. Smagen i flasken udvikler sig med tiden ligesom
vin gør det. Der sker en afrunding af garvesyren og bitterstofferne i Theen,
som gør at den bliver blødere med tiden. Vores produkt er blevet testet og
smagt utallige gange på div. gourmetrestauranter og blandt mange kyndige
personer hvor vi har fået kritik og respons på vores produkter. Alle har de vendt positivt tilbage med lyst
til et glas mere.
Resultatet blev vores lancering af Mousserende The eller Sparkling Tea også kaldet Kocemba’s serien.
Det at lave en helt ny type drikkevare er i sig selv specielt, for hvor på hylden skal
man sætte den? Vi mener den hører til på sin egen hylde, for Kocemba’s serien
kan bruges til rigtig mange ting, alt efter hvilken smag man ønsker. Det er
vores mål at blive bedre, og vi ønsker at udvikle et bredt sortiment, møntet på
de idealer vi står for med vores Kocemba’s Sparkling Tea.