på Amino

Statistik

Denne profil blev set 4 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Mads følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Mads anbefaler disse feeds
 

Mads 

Herning
3  Indlæg
10  Point

Mads finder du også her:

   Min biografi

Du må gerne kalde mig Mads, for det hedder jeg 😊

Jeg synes Amino er et godt sted at møde ligesindede bilnørder, som gerne vil diskutere brugte biler samt brugtvognsforhandlere der enten er super dygtige og fortjener ros – eller ris fordi de ikke lever op til hvad man forventer af en god brugtbilsforhandler.

Til dagligt bruger jeg masser af tid på at handle med brugte biler, som jeg ofte opnår et fint overskud på. Jeg finder gode billige brugte biler, som jeg ser efter i sømmene og klargør dem til at sælge videre. I nogle tilfælde kan jeg sgu være så heldig at en bil giver overskud blot ved at jeg ved en køber allerede har interesse i den enkelte bilmodel.

Gennem tiden har jeg været i kontakt med rigtig mange bilforhandlere, og har gjort både gode og dårlige erfaringer. Tit har jeg oplevet at biler blev skruet for meget op i pris, fordi den enkelte brugtbilsforhandler ønsker at tjene så meget, som muligt på hver enkelt bil. Det betyder at nogle brugtbilsforhandlere ikke tænker på kunden overhovedet og sælger en bil, som køberen egentligt ikke har råd til - eller at bilens pris er uforholdsmæssig høj i forhold til bilens stand. Jeg har dog også fået nogle positive oplevelser, som jeg kan tilskrive flere forskellige forhandlere.

Her i Herning er der flere gode bilforhandlere, især kan dog CarConnect.dk nævnes for at være kundecentrerede og nede på jorden. Jeg kan specielt godt lide dem for at være en kobling mellem den lokale mekaniker, som man kan stole på fordi han er lokal og nærværende og så det moderne værksted, som man ved har styr på teknikken og gode faciliteter.

   Skæve facts om mig
Mads har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Mads's Gæstebog