på Amino

Statistik

Denne profil blev set 5 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Jesper Farsø Vase følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Jesper Farsø Vase anbefaler disse feeds
 
Profil

Jesper Farsø Vase 

Skanderborg
7  Indlæg
16  Point

Jesper Farsø Vase finder du også her:

   Min biografi

Hej jeg hedder Jesper Farsø Vase og jeg driver til dagligt J.F. Polering. Vi er en vinduespudser forretning med base i Skanderborg, men kører i hele området omkring Skanderborg, Horsens og Århus.

J.F. Polering har mere end 10 år på bagen og målsætningen har altid været kvalitet og ordentlig behandling af kunderne. Der er mange firmaer det har travlt med at vækste så meget som muligt, men for os er vækst ikke et mål i sig selv. Vi er vokset siden vi startede, men det vigtigste er at have en sund forretning så man også kan betjene kunderne i morgen og næste år, og aldrig vokse mere end man selv kan følge med.

Vores kunder tæller alt ligefra offentlige institutioner og virksomheder til private. Vi laver kun få enkeltopgaver og de fleste af vores kunder er nogle vi har et længerevarende forhold til hvor vi f.eks. kommer fast en gang om måneden. Dette gælder også private som vi har haft stor succes med at tilbyde faste gode aftaler. Det er en fordel for os at vi ved hvad vi skal lave pga de faste aftaler og det er en fordel for vores kunder fordi de får en bedre pris. Alt i alt en win-win situation.

En af grundene til jeg er tilmeldt herinde er fordi jeg gerne vil være mere synlig på nettet. I stedet for at kaste penge efter annoncer i blade og aviser er jeg begyndt at satse mere på organiske søgninger på Google hvor jeg allerede ligger ret godt, og her er Amino jo et super sted at få ny viden.

Men tilbage til J.F. Polering, hvis du mangler en god vinduespudser i Århus så er det mig du skal kontakte.

   Nyheder
   Gæstebog
Thomas Frost skrev: Velkommen
30-01-2012 11:29

Hej Jesper

Velkommen til Amino :)

Besøg vores samarbejdspartnere :