på Amino

Statistik

Denne profil blev set 6 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Dorthe Cornelius følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Dorthe Cornelius anbefaler disse feeds
 
Profil

Dorthe Cornelius 

47 år fra København
0  Indlæg
0  Point

Dorthe Cornelius finder du også her:

   Min biografi

Jeg er ejer og designeren bag børnetøjsmærket SizeSmall copenhagen. SizeSmall copenhagen har eksisteret i 1½ år og har 2 kollektioner bag sig, den første er ved at blive leveret til butikkerne nu og den anden kommer til januar/feburar 2010.

Jeg er uddannet designer her i Danmark på en privatskole, der dengang hed Hillevi van Deurs Modeskole (nu hedder den Fashion Design Akademiet) og har efterfølgende taget en Bachelor i Fashion Design på University of Wales College, Newport. Jeg blev under mine studier i Wales headhuntet af pels firmaet Godske Simonsen fordi jeg fik en del presse omtale i UK grundet mit brug af sælskind i mine designs. Da jeg fik min 1. class degree :) blev jeg efterfølgende fast ansat som pelsdesigner hos Godske Simonsen.

Nye udfordringer viste sig og jeg blev ansat som designer for Green Wing Company i Kuwait. Her fik jeg en fantastisk mulighed for at komme ind til benet i designudvikling, tend research, produktion og sorcing. Jeg rejste rigtig meget i Indien, Kina, Hong Kong, Tyrkiet og alle storybyer i Europa. Det var kort sagt en dream come true af et job!

Jeg har efterfølgende fået 2 børn og startede derefter, meget klassisk!, at designe børnetøj. Jeg åbnede webshoppen www.bøllerne.dk i 2007, hvor jeg havde mit eget mærke Bøllerne, sammen med andre danske og udenlandske brands. Jeg egner mig imidlertid ikke til alt den kunde kontakt og befinder mig meget meget bedre bag designet, og startede derfor mit eget børnetøjs label SizeSmall copenhagen. Jeg solgte min webshop for godt 3 måneder siden her på amino :) og er nu godt i gang med at få SizeSmall copenhagen ud i verden.

Det er her, jeg håber denne profil kommer mig til gode og skaffer mig bekendtskaber der kan hjælpe mig videre. Jeg er super dygtig til at designe bemærkelsesværdigt cool trendy børnetøj og jeg har virkelig næse for hvad der rører sig. Jeg har fuldkommen styr på produktion i udlandet og korrespondance med suppliers samt sourcing. Der er ikke det der ikke kan lade sig gøre :) MEN på salgssiden er jeg ikke super... Jeg kan levere varen, det ved jeg, men jeg mangle en eller nogen der kan sælge for mig. Jeg mangler en investor, der tror på SizeSmall copenhagen og vil bringe det ud i verden, sammen med mig...

SizeSmall copenhagen er på de 2 messer, på CIFFKIDS, hvor vi har udstillet, begge gange blevet valgt ud af trend bureauer som et af de fedeste børnetøjs brands på hele messen. New York trend bureau www.WGSN.com

Har ovenstående din interesse så kontakt mig på:

dorthe@sizesmall

Tlf. 25211646

   

 

 

   Skæve facts om mig
Dorthe Cornelius har ikke skrevet skæve facts om sig selv.
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Dorthe Cornelius's Gæstebog
   Mine aktiviteter