på Amino

Statistik

Denne profil blev set 12 gange i løbet af de sidste 30 dage.
 

Mit Amino Netværk

 

Virksomheder jeg følger

Azad følger endnu ingen virksomheder på Amino Bizz

 

Gode Feeds

Azad anbefaler disse feeds
 
Profil

Azad 

24 år fra Holstebro
12  Indlæg
40  Point

Azad finder du også her:

   Min biografi

Hej!

Mit navn er Azad Habib, jeg er 22 år gammel og lige blevet færdiguddannet multimediedesigner. Til hverdag arbejder jeg på mine to virksomheder, Lynpadden og MerchShark og min hobby virksomhed Vitser og Jokes. Lynpadden er blevet skabt til at hastighedsoptimere hjemmesider. Altså kort sagt at gøre hjemmesider hurtigere.

MerchShark er en lille webshop som sælger merchandise fra forskellige populære franchises. Sælger f.eks. figurer fra Game Of Thrones, Star Wars, Marvel, Dc comics, Overwatch og mange andre.

Pt. hjælper jeg også en ven med hans webshop. Han sælger hummer, østers, Caviar og andet havmad. Han havde i 2018 brug for en ny makeover af hans hjemmeside. Den nye designede hjemmeside kommer først op senere i slutningen af i år. Virksomheden hedder VenøSeafood.

Mine to nyeste projekter er en hjemmeside til min fars nye frisørsalon og en tysk version af vitser og jokes. Min fars frisør har været i Struer i 15 år. Det gik op for mig, at den manglede en hjemmeside. Derfor har jeg lavet en hjemmeside til den så folk kan finde den på søgeord som frisør Struer. Som sagt så er jeg også igang med vitser og jokes på tysk. Den hedder Witze-paradies. Det er som allerede nævnt en underholdnings hjemmeside med sjove vitser og jokes på tysk. De kalder det Witze.

   Skæve facts om mig
   Nyheder
   Gæstebog
Ingen har endnu skrevet i Azad's Gæstebog