på Amino

Firmajulegaver mere end overlever finanskrisen


skrevet af sorenfl
28-11-2012

Downloads: 47
Fil-størrelse: 17,4kB
Visninger: 2.350
Firmajulegaver mere end overlever finanskrisen

Jeg har her endnu engang udloadet en udvalgt pressemeddelelse fra mit københavnske PR-bureau, da god PR jo handler om synlighed for kunden, og de fleste har derfor ikke noget imod, at man deler den slags. Og så kan den forhåbentlig inspirere andre erhvervsdrivende.

Jeg er ikke af den holdning, at det nødvendigvis er en god idé, at folk selv prøver sig frem med pressehåndtering og pressemeddelelser, men det er et frit land, og hvorfor ikke lade iværksættere prøve sig selv af som blæksprutter. Det, de fleste vil erfare, er at pressen har travlt og samtidg er så tilpas meget generalister, at nyhedsformidlingen ikke er så let at beherske, som man tror.

Jeg skrev formentlig min første pressemeddelelse som nyuddannet journalist engang i 2003 eller 2004. Imellem linjerne er der nok et par tricks at aflure i fht. vinkling, opbygning og sprogbrug. Forhåbentlig.

Lyt til de professionelle, hvis du vil være den bedste - eller søg hjælp! Engang imellem er der en årsag til, at serviceydelser koster penge i Danmark :)Kommentarer

sorenfl skrev re: Firmajulegaver mere end overlever finanskrisen 28-11-2012 21:21

Sitet hvor undersøgelsen kan læses i sin helhed, forefindes her i øvrigt:

www.kaaredesign.dk/firmagaver